Redovisningsekonom till BSH!

Stockholms län Visstid 2023-08-13

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Hej du redovisningsekonom med koll, dags för en utmaning med apparater inom hushåll?

Ingen mindre än BSH Home Appliances AB, marknadsledande inom hushållsapparater, söker efter en redovisningsekonom till deras team.

Detta är ett föräldravikariat på minst ett år, men för rätt person finns det möjligheter till förlängning samt att växa inom BSH-koncernen och varumärken som Siemens och Bosch. Detta är en glimrande möjlighet för dig som har något eller några års erfarenhet och som vill komma till en stabil och stor koncern med spännande utmaningar!

Denna roll är på heltid med start direkt i augusti och pågår till augusti 2024, med chans till förlängning samt till nya roller både via The Place som Worklife Partner och inom BSH-koncernen. Du kommer under detta vikariat att vara konsult via The Place och arbeta på BSH:s kontor i Solna, med möjlighet till att arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Om rollen som redovisningsekonom

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett team på 9 personer. Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för att säkerställa korrekt finansiell redovisning och rapportering enligt regelverk och riktlinjer för deras svenska bolag.

Arbetsuppgifter i urval:

 • Månads-/kvartals- och årsbokslut
 • Upprättande av årsrapporter
 • Redovisning av anläggningstillgångar
 • Kontroll av balanskonton inför månadsbokslut/rapporteringsaktiviteter
 • Affärsplanering och prognoser
 • Skatt och moms
 • Kontakt med Deloitte i skattefrågor

Vad vi tror att du har gjort tidigare:

För att trivas i rollen som Redovisningsekonom på BSH tror vi att du har något eller några års erfarenhet av en liknade roll. Som person ser vi gärna att du är driven och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du är noggrann och jobbar på ett organiserat och strukturerat sätt. För att passa in i teamet är det också viktigt att du är flexibel och har ett positivt mindset. Du har lätt för att samarbeta med andra och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:

 • Universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Minst två års erfarenhet av redovisning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Det är meriterande om du arbetat i SAP

Låter denna roll som klippt och skuren för dig? Vad kul, sök då rollen! Vi hanterar ansökningar löpande.

Om BSH Home Appliances AB

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, och välkommen till teamet!

BSH Home Appliances AB är en del av BSH Home Appliances Group. Med våra produkter under varumärkena Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt med våra regionala och speciella varumärken, gör vi livet enklare. En internationell koncern med en årlig omsättning på cirka 15,9 miljarder Euro 2022 och mer än 63 000 anställda, inspirerar vi genom högkvalitativ produktdesign, resurseffektiv teknik och en utmärkt arbetsmiljö. Gå vidare med din karriär – tänk framåt med oss.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra, du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag