Redovisningsekonom till Lidingö

Stockholms län Tillsvidare 2024-03-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Redovisningsekonom på heltid till Lidingö. Start omgående eller i Mars 2024.

Vi söker en erfaren Redovisningsekonom som vill arbeta i en spännande och växande koncern! Behovet är långsiktigt med start omgående, gärna mitten på mars, då vi vill erbjuda en bra onboarding-period.

Detta är ett långsiktigt behov men vi välkomnar även ansökningar från dig som bara vill arbeta som konsult.

Om rollen

I din roll kommer du att ansvara för redovisningen för ett av dotterbolagen i en större Koncern, där du arbetar brett både operativt och strategiskt. Till din hjälp har du en Ekonomiassistent på ca. 50% som du även ansvarar för, när det kommer till att delegera uppgifter och följa upp. I samband med att du börjar hos vår kund kommer du att delta i att upprätta årsbokslutet, för att se hur rutinen hos dem ser ut. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till VD.

Du kommer att arbeta i en välkomnande, stöttande och prestigelös miljö, med högt i tak och ett tight nätverk, där medarbetarna har blandade bakgrunder och erfarenheter. I företaget arbetar cirka 55 personer varav 15 stycken på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande bokföring, månads- och årsbokslut
 • Övergripande effektiviseringar av ekonomiprocesser
 • Stötta ledningsgrupp med med värdeskapande ekonomiska analyser
 • Chefsansvar för ekonomiassistenten; leda, tilldela arbetsuppgifter samt följa upp
 • Du kommer att arbeta i Visma och Microsoft Office, Excel

Vem tror vi att du är?

Vi ser gärna att du är en driven person med några års erfarenhet av brett redovisningsarbete och har god förståelse för hela det ekonomiska flödet, som vill vara med och utveckla företaget. Du skall vara analytiskt lagd och ha en vilja att driva de ekonomiska funktionerna och bolaget i sin helhet framåt. Du är framåt och tycker om att arbeta proaktivt, men är samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du kommer att ha möjlighet att växa in i rollen. Vår kund erbjuder dig en bred roll med stort ansvar och stora möjligheter till vidareutveckling!

Kvalifikationer

 • Akademisk utbildning inom ekonomi
 • Minst 3 års praktisk erfarenhet av löpande bokföring inkls. bokslut
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Analytisk erfarenhet och intresse är meriterande
 • Erfarenhet inom Visma Business är meriterande
 • Erfarenhet av att leda andra medarbetare är meriterande

Anställningsform

Detta är en heltidsanställning på (40h/v) där du initialt kommer att bli anställd som konsult hos oss på The Place, för att sedan övergå till anställning hos kund. Du kommer att arbeta på kontoret mån-fre på Lidingö. Start så snart som möjligt, absolut senast 2/4-2024.

 

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: redovisningsekonom, löpande bokföring, controller, bokslut

 

 

 

The Place

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag