Redovisningsekonom till Stockholm

Stockholms län Visstid 2024-05-17

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker redovisningsekonomer för olika uppdrag!

Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som letar efter duktiga redovisningsekonomer. Därför letar vi just nu efter dig som har några års erfarenhet inom redovisning och som är redo för nya och spännande utmaningar!

På The Place hjälper vi våra kunder både med rekryteringar och konsultuppdrag. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom Ekonomi? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Vi söker dig som kan redovisning och jobbat minst 3 år inom området, men vi ser gärna ansökningar från både dig som är junior och senior.

Vi ser att du har kunskaper likt dessa:

  • Månads och årsbokslut
  • Löpande lev.- och kundreskontra.
  • Har erfarenhet av K2 och/eller K3 (regelverk)
  • Har systemvana och arbetat i mer än ett ekonomisystem
  • Har erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult på byrå
  • Är van vid att arbeta självständigt och i team
  • Har en positiv attityd och är engagerad i att leverera utmärkt service

Vad är nästa steg?

Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Ekonomi. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande, matchar du den profil vi söker för ett pågående uppdrag just nu – så tar vi självklart kontakt direkt! Så vänta inte med att söka så att du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens.

Låter detta intressant och du vill fortfarande söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

 

The Place

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag