Säljsupport sökes

Stockholms län Visstid 2024-05-08

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Säljsupport sökes till kund i Täby.

Vi söker dig som vill jobba i en roll som Säljsupport hos en av våra kunder i norra Stockholm som är verksamma inom IT och hållbarhet. Detta är ett konsultuppdrag med önskad start i maj 2024 som sträcker sig 6 månader med mycket goda chanser till förlängning alternativt övertagande av kund.

Arbetstiderna är måndag-fredag 08–17, där du har möjlighet att arbeta två dagar på distans.

Om rollen

I rollen som Säljsupport kan du förvänta dig en varierad arbetsdag. Ditt huvudsakliga fokus ligger på att ge administrativt stöd till säljcheferna. Det innebär att du kommer att ha direkt kontakt med kunder, delta i möten och hantera inkommande samtal och mejl. Varje dag kommer du att sträva efter att leverera enastående kundservice och delta i olika säljaktiviteter. Att lyssna på kundernas behov och önskemål för att kunna bistå dem på bästa möjliga sätt blir en central del av ditt arbete.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av arbete inom kundservice och administration.
  • Teknisk kunnig 
  • God dator- och systemvana.
  • Talar och skriver svenska flytande och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.

Vem vi tror att du är:

För att trivas och göra succé i rollen tror vi först och främst att du är en positiv och lösningsorienterad person. Du motiveras av att leverera förstklassig service och förstår vikten av god kommunikation. Du har förmågan att se vad som behöver göras, tar ägandeskap och känner stort ansvar över dina arbetsuppgifter. På ett engagerat sätt tar du dig an och hanterar många pågående ärenden och lämnar inget ogjort, vilket innebär att du också behöver vara både noggrann och strukturerad. Vidare har du lätt för att samarbeta med alla typer av människor, är öppensinnad och en problemlösare.

Urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vänta inte med att göra din ansökan!

The Place – Where happy work happens.

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag