Senior Inköpskonsult för upphandling inom bemanning

Stockholms län Visstid 2023-10-01

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker efter en senior inköpskonsult till 50% som har erfarenhet av att driva bemanningsupphandlingar. Är du den vi söker?

Nu söker vi en inköpare till vår kund med kontor i Stockholm som vill och kan jobba 50%. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till och med 16 augusti 2024.

Om rollen

Som senior inköpskonsult hos vår kund kommer du  att arbeta med inköpskategorin Konsulter. Du kommer att få driva en omfattande upphandling för ett ramavtal inom bemanning som innefattar att strukturera upp ett avropsförfarande, definiera SLA:er, KPI:er och förhandla affärsjuridiska frågor gällande liabilities och liknande frågor. Du ska självständigt planera, genomföra och följa upp upphandlingen, därtill ansvara för leverantörskontakter, föra en dialog med beställare och organisation, samt agera bollplank i olika inköpsfrågor.

Kvalifikationer

För att lyckas och göra succé i rollen som inköpskonsult hos vårt kundföretag, ser vi gärna att du har följande bakgrund:

  • God förståelse för inköps- och upphandlingsprocessen samt affärsjuridik
  • 2-3 år erfarenhet av att ha arbetat med upphandling och förhandling.
  • Goda kunskaper inom Office-paketet (speciellt Teams och Excel)

Är du den vi letar efter?

Som person är du positiv, kommunikativ och drivande i dina frågor. Vidare har du ett kostnadsfokus i ditt arbete och kan självständigt hitta information och vägar för att driva arbetet framåt.

Arbetstid/Varaktighet

Omfattning: 50 %
Placering: Stockholm (med möjlighet att arbeta hemifrån någon/några dagar i veckan. Vi ser helst att man i början av uppdraget är på kontoret oftare för onboarding/introduktion)
Start: Omgående  – 16 augusti 2024

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Inköp, bemanning, upphandling, konsult, the place

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag