Redovisningsekonom till BSH sökes!

Stockholms län Visstid 2023-07-05

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du en erfaren redovisningsekonom som nu söker nytt uppdrag? Perfekt! Då ska du läsa vidare!

Vår uppskattade kund BSH Home Appliances AB, marknadsledande inom hushållsapparater söker nu efter en erfaren redovisningsekonom för ett föräldrarvikariat på 1 år.

Tjänsten är på heltid med start direkt efter sommaren i augusti och kommer på gå fram till med augusti 2024, med chans till förlängning. Du kommer att vara konsult via oss på The Place och arbeta ute på BSH´s kontor i Solna med möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.

Om rollen

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett team på 9 personer. Tillsammans med en annan kollega kommer du att ansvara för att säkerställa korrekt finansiell redovisning och rapportering enligt IFRS, lokala GAAP och BSH Groups riktlinjer för deras svenska bolag.

Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Månads-/kvartals- och årsbokslut
 • Upprättande av årsrapporter
 • Redovisning av anläggningstillgångar
 • Kontroll av balanskonton inför månadsbokslut/rapporteringsaktiviteter
 • Affärsplanering och prognoser
 • Skatt och moms
 • Kontakt med Deloitte i skattefrågor

Vad vi tror att du har gjort tidigare

För att trivas och göra succé i rollen som Redovisningsekonom på BSH tror vi att du har några års erfarenhet av en liknade roll gärna från ett större och internationellt företag. Som person ser vi gärna att du är driven och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du är noggrann och jobbar på ett organiserat och strukturerat sätt. För att passa in i teamet är det också viktigt att du är flexibel och har ett positivt mindset. Du har lätt för att samarbeta med andra och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:

 • Universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Några års erfarenhet av redovisning
 • Erfarenhet av K3
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Det är meriterande om du arbetat i SAP

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om BSH Home Appliances AB

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till teamet! BSH Home Appliances AB är en del av BSH Home Appliances Group. Med våra produkter under varumärkena Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt med våra regionala och speciella varumärken, gör vi livet enklare. En internationell koncern med en årlig omsättning på cirka 15,9 miljarder Euro 2022 och mer än 63 000 anställda, inspirerar vi genom högkvalitativ produktdesign, resurseffektiv teknik och en utmärkt arbetsmiljö. Gå vidare med din karriär – tänk framåt med oss.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag