Senior strategisk inköpare sökes!

Stockholms län Visstid 2024-02-17

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Senior strategisk inköpare med lång erfarenhet av LOU eller LUF?

Vi söker just nu en senior strategisk inköpare till en av våra kundföretag i Sundbyberg. Som strategisk inköpare kommer du att arbeta med att driva hela inköpsprocesser där behovsanalys och upphandlingsstrategier är framtagna för att verkställa upphandlingen utifrån dessa förutsättningar. I rollen ingår att ta fram förfrågningsunderlag och utvärderingsmaterial och stötta verksamheten i utvärderingar, anbudsgenomgångar, förhandlingar och avtal. I rollen har man många kontaktytor och arbetar i tät dialog med beställare och kollegor. Det är viktigt att noggrant följa tidsplan och hålla deadline. Arbetet utförs utifrån LUF, Lagen om offentlig upphandling.

Tjänsten är på 50-100 % och du anställs av oss på The Place och jobbar som konsult ute hos vårt kundföretag. Önskad start är 3/3, fram till 28/2 2025. Du utgår från kontoret i Sundbyberg, vissa resor till Oslo i Norge kan förekomma.

Vem tror vi att du är?

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

• Högskole- eller universitetsutbildning inom inköp, ekonomi, juridik.
• Minst 5 års självständigt arbete inom offentlig upphandling under LOU eller LUF under de senaste 8 åren som inköpare.
• Drivit, projektlett och genomfört minst 3 st större projekt/upphandlingar och med flertalet interna kontakter och beställare under de senaste 5 åren.
• Drivit och genomfört minst 2 ramavtalsupphandlingar för konsultbehov inom offentlig verksamhet.
• Drivit och projektlett en internationell upphandling under senaste 5 åren.
• Minst 3 års erfarenhet av upphandling för säkerhetsskyddad verksamhet.
• God kunskap i Word och Excel.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Personligt

Vi tror förutom dessa arbetslivserfarenheter att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som är duktig på att bygga och etablera relationer. Du har lätt för att samarbeta och trivs men många kontaktytor. Du tycker om att arbeta i en dynamisk och komplex verksamhet. Vidare är du flexibel och lyhörd och arbetar självständigt och målorienterat och tar egna initiativ. Självklart arbetar du strukturerat med goda resultat i sikte.

Vart kommer du jobba?

Vårt kundföretag är en myndighet med placering i Sundbyberg. På kontoren i Sverige arbetar drygt 700 medarbetare och de flesta sitter på huvudkontoret i Sundbyberg, men de har även kontor i Sundsvall och Sollefteå.

 The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag