Seniora redovisningsekonomer sökes!

Stockholms län Visstid 2023-12-21

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Har du flera års erfarenhet av redovisning och är tillgänglig omgående? Se hit!

Vi på The Place ser en ökad efterfrågan på ekonomiprofiler och just nu Seniora redovisningsekonomer. Vi letar efter dig som har flera års erfarenhet inom ekonomi, redovisning, controlling och som vill ta dig an nya utmaningar och utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Du är van att arbeta brett och självständigt inom ekonomi och har goda kunskaper i års- och månadsbokslut. Vi ser att du har en god förståelse för hela flödet och goda kunskaper i affärssystemet SAP samt ett öga för analys.

Önskar du att bli en del av ett större sammanhang på en ekonomiavdelning där du får möjlighet att fördjupa dig och bidra med dina kunskaper? Är du öppen för konsultuppdrag och tillgänglig omgående? Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

Vi på The Place rekryterar löpande redovisningsekonomer; både juniora och seniora profiler till konsultuppdrag samt direkt rekrytering till kund. Våra kunder finns inom olika branscher och vi samarbetar med både små, medelstora och större företag.

Kvalifikationer

För att matcha våra kunders behov för seniorare roller ser vi följande bakgrund som lämplig:

  • Flera års erfarenhet av redovisning och ekonomirelaterade arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i affärssystemet SAP
  • Erfarenhet av att självständigt arbetat med års- och månadsbokslut
  • Erfarenhet av rättelser och avvikelsehantering i system
  • Erfarenhet av att arbeta nära revisorer

Är du redo för nya utmaningar i arbetslivet? Skicka in din ansökan redan idag!

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Ekonomi. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag