Servicekoordinator till Dafo Brand!

Stockholms län Tillsvidare 2024-08-03 | 8 dagar kvar

Logo

Nu söker vi dig som vill jobba med service på högsta nivå och vara med på resan mot att bli Nordens ledande brandskyddsföretag!

Är du en driven person som söker en ny utmaning inom service och koordinering? Hos Dafo i Tyresö erbjuds du nu en spännande roll som Servicekoordinator. Dafo är ett familjärt företag som värnar om sina medarbetare och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Här får du en varierande roll med många kontaktytor och en arbetsplats där gemenskap och trivsel står i fokus. Låter detta som något för dig? Läs vidare!

Om rollen

Som servicekoordinator har du en central roll i Dafos serviceverksamhet. Din primära arbetsuppgift är att ge förstklassig service och support både internt och externt till Dafos kunder, servicetekniker och andra medarbetare. Du kommer att ha en koordinerande roll med flera varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor. Vi söker dig som är handlingskraftig, tar ansvar och håller en hög servicenivå.

Ditt team består av ett gäng servicetekniker ute på fältet, samt fem kollegor med liknande arbetsuppgifter på kontoret i Tyresö. På kontoret arbetar cirka 90 personer och här är stämningen familjär.

Du kommer bland annat att ansvara för:

 • Extern och intern support till Dafos kunder, tekniker och andra medarbetare.
 • Löpande administration som t.ex. avtalshantering, orderhantering och fakturering.
 • Inkommande beställningar och andra ärenden per telefon och mail.
 • Uppföljningar av olika projekt, exempelvis installationsprojekt.
 • Koordinera och fördela ut arbete till teknikerna.
 • Ta emot felanmälningar.

Kvalifikationer:

 • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, till exempel inom kundtjänst, order, koordinering eller ekonomiadministration.
 • God datorvana och systemvana.
 • Talar och skriver svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift.
 • Meriterande om du tidigare jobbat med fakturering.

Viktigt att veta: För denna roll kan det bli aktuellt med utdrag ur belastningsregistret.

Vem vi tror att du är:

För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du är en positiv och lösningsorienterad person. Du motiveras av att leverera förstklassig service och förstår vikten av god kommunikation. Du har förmågan att se vad som behöver göras, tar ägandeskap och känner stort ansvar över dina arbetsuppgifter. På ett engagerat sätt tar du dig an och hanterar många pågående ärenden och lämnar inget ogjort, vilket innebär att du också behöver vara både noggrann och strukturerad. Vidare har du lätt för att samarbeta med alla typer av människor, är öppensinnad och en problemlösare.

Om tjänsten:

 • Tjänsten utgår huvudsakligen från Dafos huvudkontor i Tyresö. Möjlighet finns att arbeta hemifrån delar av veckan om så önskas.
 • Arbetstider: mån-tor, 8-17. Fre 8-15. Det finns även möjlighet att arbeta mån-tor 7-16, Fre 7-14.
 • Tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Säkerhetsprövning kan komma att ske i samband med anställning.

Låter det här som något för dig? Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om Dafo Brand

Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med 100 års branscherfarenhet. Idag är vi en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskinventering, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 160 medarbetare omsätter vi cirka 400 miljoner kr per år.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sök tjänsten

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag