Servicekoordinator sökes!

Stockholms län Visstid 2024-05-23

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du arbeta med service och administration och är tillgänglig omgående? Läs vidare!

Vi söker nu en servicekoordinator till en av våra trevliga kunder på södra sidan stan med start omgående. I rollen kommer du att arbeta med kundservice både via mail och telefon samt att koordinera, dokumentera och administrera ärenden. Viss fakturahantering kommer också att ingå i rollen. Du kommer att tillhöra ett trevligt och härligt team och ha många kontaktytor med övrig personal och kunder.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och du blir anställd av oss på The Place men arbetar ute hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid, 100% nu fram till 1 sep och därefter på 25%. Arbetstider: Kontorstider 8-17. Men möjlighet till att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan efter upplärningsperioden. En perfekt chans för dig som tex ska börja studera till hösten och vill arbeta extra vid sidan av.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av service och administration.
  • Har god datorvana och systemvana.
  • Talar och skriver svenska flytande och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.
  • Kan arbetat omgående på 100% och därefter i höst 25%.
  • Det är meriterande om du har jobbat i en likande roll tidigare.

Vem vi tror att du är

För att kunna komma in och lyckas i denna roll tror vi att du har en god serviceförmåga och gillar att göra det lilla extra. Du är kommunikativ, lyhörd och lösningsfokuserad och tycker om kombinationen av kundservice och administrativt arbete. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till trevlig stämning på kontoret och bland kollegor.

Låter det intressant och något som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan i dag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag