Kundservicemedarbetare till Umeå

Västerbottens län Tillsvidare 2024-01-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du en lagsspelare med engagemang och passion för att skapa en bättre morgondag? Är du både serviceminded och en lagspelare? Roligt, läs vidare!

Missa inte möjligheten att ansöka till ett roligt och utvecklande jobb som kundservicemedarbetare. Här kommer du att få jobba på ett internationellt företag som ger dig möjlighet att utvecklas i en kundinriktad serviceroll med teamet i fokus.

Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start efter jul nyår och 7 månader framåt till att börja med och det finns mycket goda chanser till förlängning efter första perioden.

Om rollen och arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att svara och hjälpa kunder med deras frågor via telefon och e-post. Du kommer att ingå i ett dedikerat team som stöttar och tillhandahåller service av hög kvalitet till både interna och externa kunder. I rollen kommer du också jobba administrativt med avtalshantering och andra vanligt förekommande administrativa uppgifter. Du kommer även ta emot kunder och besökare som kommer till kontoret.

Vem letar vi efter?
För att trivas och passa i rollen behöver du vara öppen- och serviceinriktad och en lagspelare. Vi söker en person med erfarenhet av att arbeta med datorer och relaterade system. Ibland har vi ett högt arbetstempo, varför det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer.

Kvalifikationer
Det viktigaste är att du och dina personliga egenskaper passar in i teamet, kulturen och vår kunds gemensamma passion för att skapa en bättre morgondag! Om du är villig att lära dig är vår kund villig att ge dig den coachning och de resurser som behövs. Därför är egenskaper och kompetenser som servicekänsla, laganda, nyfikenhet, effektivitet och arbetsglädje viktiga för den här rollen.

Andra relevanta erfarenheter är:
• Ett par års erfarenhet från tidigare tjänstebefattningar, t ex reception, kundservice
• Erfarenhet av att arbeta med administration
• Erfarenhet av avtalshantering, leasing och B2B är det meriterande
• Du behöver kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska i tal och skrift

Låter det som en rolig möjlighet och något för dig? Sök tjänsten snarast – urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

 

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 Nyckelord: Receptionist, Office, Kontorsassistent, Kundsupport, Advisor 

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag