Servicetekniker till Dafo Brand!

Skåne län Tillsvidare 2024-08-14 | 19 dagar kvar

Logo

Är du expert på brandlarm och gas och har tidigare jobbat som servicetekniker? Se hit!

I den här rollen kommer du att utgå från kontoret i Malmö men kommer att fördela din tid ute hos kunderna i hela Sydsverige.

Det är en direktrekrytering med start så snart som möjligt!

Om tjänsten

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och underhåll av brandlarm- och gasläckanläggningar. Du ansvarar för att boka upp samt utföra service hos Dafos kunder enligt deras rutiner och regelverk. Du för serviceprotokoll till varje uppdrag och går igenom resultaten med kund samt rapporterar till Servicekoordinator. Det förekommer både felanmälningar och installationer där det är viktigt att du är noggrann, initiativrik och lösningsorienterad.

Vem tror vi att du är?

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar såväl för dig själv som för andra. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god struktur och förmågan att prioritera arbetsuppgifter.

Arbetet är självständigt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Det är även mycket viktigt att du har ett bra kundbemötande då du kommer ha tät kundkontakt och vara Dafos ansikte utåt.

Kvalifikationer

  • 1 års dokumenterad erfarenhet inom brandlarm och gassläck
  • Kunskap om SBF 110 samt SBF 500
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Ej förekomma i straffregistret
  • Svenskt medborgarskap

Obs! Vid anställning görs en sedvanlig kreditbedömning samt utdrag ur straffregistret

Omfattning och placering

Du kommer att utgå från kontoret på Bronsyxegatan 9B i Malmö. Tjänstebil ingår.

Tjänsten är på 100% med start så snart som möjligt. Arbetstider mån-fre 8–17 med flextid.

Fast lön, kollektivavtal, friskvård och andra förmåner.

Om Dafo Brand

Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med 100 års branscherfarenhet. Idag är de en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder de underhåll, utbildning, riskinventering, dokumentation och SBA. De är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor ligger i Tyresö strax söder om Stockholm. De har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 170 medarbetare, varav 90 arbetar på huvudkontoret i Stockholm, omsätter de cirka 400 miljoner kr per år.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: brandlarm, säkerhet, gassläckning, servicetekniker

Sök tjänsten

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag