Sommarjobba inom marknad och kommunikation!

Stockholms län Visstid 2024-03-07

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Hej! Är du högskolestudent inom marknad och kommunikation? Bra, då vill vi försöka hitta ett sommarjobb åt dig!

Vill du ha ett jobb för att rädda de CSN-fria månaderna i sommar? Kanske vill du redan nu ha ett extrajobb för att dryga ut studentkassan? Kanon, då borde du läsa vidare!

Via vår satsning Students @ The Place söker vi nu studenter för sommarjobb i Stockholm. Det är en unik chans för dig som är student och vill sommarjobba, eller jobba extra redan nu i vår. Visst låter det bra? Denna proaktiva annons är för dig som studerar inom Marknad och Kommunikation och skulle vilja hitta ett sommarjobb inom det området. De lyckliga studenterna som går vidare i nästa steg i ansökningsprocessen kommer vi att matcha med flera spännande företag i Stockholm som söker uppbackning till sin marknads- eller kommunikationsavdelning. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna! Vi kommer att ta ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

Hur processen går till:

  • Det börjar med att du enkelt skickar in en ansökan till oss om att du vill sommarjobba (och kanske extrajobba lite nu under våren också).
  • Bifoga gärna en presentation om dig själv där du också beskriver vad du helst vill arbeta med.
  • Bifoga ditt CV.
  • Om vi fattar intresse för din profil kommer vi att höra av oss via mail, och sen du får spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor.
  • Hittar vi ett jobb som passar dig kommer vi matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens i sommar.
  • Så se till att vässa till ditt CV så det sticker ut bland kandidaterna!

Men, vilket jobb söker jag till egentligen?

Inom kommunikations- och marknadsområdet finns det vanligtvis jobb som marknadsassistent, content creator, kommunikatör, analytiker och allt där emellan! Specificera vad du helst skulle vilja jobba med, så försöker vi att matcha din profil med passande sommarjobb. Oavsett vilken typ av jobb du söker så är vårt syfte att du ska trivas och må bra på ditt jobb.

Kan ni garantera mig ett sommarjobb?

Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med rätt jobb. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!

Detta är en generell och proaktiv jobbannons. Vi kommer att ta emot ansökningar under hela våren, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag