Strategisk planerare till Finspång!

Östergötlands län Visstid 2023-10-05

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Strategisk planerare som söker en ny utmaning? Läs då vidare och skicka in din ansökan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu en noggrann och självständig Strategisk planerare. Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer att pågå fram till augusti 2024, med goda chanser till förlängning.

Om rollen och uppdraget

Som strategisk planerare tillhör du servicedivisionen, som verkar på en spännande och utmanande marknad med stora krav på korta ledtider, flexibilitet och hållbarhet. Teamet arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar och ett strategiskt mindset för att säkra tillgänglighet i en komplex miljö.

Inom servicedivisionen kommer du arbeta på avdelningen ”Material Control” som gäller sälj- och verksamhetsplanering. Du tillhör ett sammansvetsat och engagerat team på 22 personer som tillsammans brinner för samarbete, att jobba i team och att se deras olika kompetenser bli deras gemensamma styrka. Teamet arbetar med olika fokusområden och verksamhetsutveckling inom hela Supply Chain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för dimensionering och anskaffning till eftermarknaden globalt. Du arbetar i ett nära samarbete med marknadsorganisationen samt huvudplanerare
  • Mäta och rapportera relevanta KPI:er samt analysera, riskbedöma och presentera tillgänglighetsaspekter för ledningsgruppen
  • Du skapar tvärfunktionella lösningar på komplexa logistikproblem för att bidra till optimering och jobbar med fokus på flöden ”end to end”
  • Du arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättring kopplat till logistikområdet

Vem vi tror att du är

Följande bakgrund ser vi som passande för att du snabbt ska komma in i rollen som Strategisk planerare:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom Supply Chain samt teoretisk och praktisk erfarenhet av strategisk planering för att säkra och optimera servicegrad mot slutkund
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande
  • Erfarenhet av att jobba strategiskt och kan presentera och argumentera för beslut eller behov av förändring inför ledningen
  • God systemvana i SAP och Excel/Powerpoint
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du är en strukturerad och målinriktad person som gillar att arbeta såväl i team som självständigt. Du har en god analytisk förmåga och lätt för att se helheten.

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är omgående till och med 16/8–2024 med goda möjligheter till förlängning. Du utgår från kontoret i Finspång och har möjlighet att arbeta på distans ett par dagar i veckan.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Strategisk planerare, planerare, Supply Chain, logistik, SAP

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag