SUA-Handläggare till myndighet i Sundbyberg

Stockholms län Visstid 2023-06-04

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du en administrativ stjärna som vill få in foten på en ledande myndighet? Missa inte den chansen! Sök rollen som SUA-handläggare idag!

Nu söker vi en SUA-handläggare till vårt kundföretag i Sundbyberg som kommer jobba med att handlägga säkerhetsskyddade upphandlingar med säkerhetsskyddsavtal (SUA). Det innefattar bland annat avtalshantering, säkerhetsprövningsintervjuer med leverantörer och uppföljning. Du kommer arbeta på och tillhöra enheten för Verksamhets- och säkerhetsskydd under avdelningen Säkerhet och beredskap.

Tjänsten är på heltid och du anställs av oss på The Place och jobbar som konsult hos vårt kundföretag. Önskad start är 1/8, fram till augusti 2024, med goda chanser till förlängning. Du utgår från kontoret i Sundbyberg, med möjlighet att kunna arbeta på distans upp till 2 dagar i veckan.

Vem tror vi att du är?

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

  • Minst 2 års erfarenhet av roll inom handläggning, så som skriva och avsluta avtal, hantera information samt registrera handlingar och ärenden
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Har du eftergymnasial utbildning är det meriterande
  • Tidigare erfarenhet av handläggande arbete med säkerhetsskyddade upphandlingar och avtal är meriterande
  • Kunskap om säkerhetsskyddslagen är meriterande
  • Arbete från offentlig myndighet är meriterande

Vi tror att du är en utåtriktad och kommunikativ person med en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du är tydlig och har en god förmåga att uttrycka dig, både i tal och skrift. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta självständigt och målinriktat. Du är även ödmjuk och har lätt för att skapa förtroende. Vi tror att du är en administrativ stjärna som jobbar bra i team och som är både flexibel och anpassningsbar.

Vart kommer du jobba?

Vårt kundföretag är en myndighet med placering i Sundbyberg. På kontoren i Sverige arbetar drygt 700 medarbetare och de flesta sitter på huvudkontoret i Sundbyberg, men de har även kontor i Sundsvall och Sollefteå.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: SUA-handläggare, SUA, handläggare, myndighet, offentlig verksamhet, säkerhetsskyddslagen

 

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag