Supply Chain Planner till Conaxess!

Stockholms län Tillsvidare 2024-02-11

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Conaxess söker sin nästa Supply Chain Planner Stjärna! Är det du?

Just nu söker vi efter en Supply Chain Planner till Conaxess som är ett innovativt och snabbväxande företag i Sundbyberg. Här blir du en del av ett härligt och ambitiöst gäng på ett företag med familjär stämning och högt i tak – där alla gör det lilla extra för att bidra till kontorets positiva stämning såväl som företagets framgångar.

Conaxess arbetar i dagligvaru- och servicehandeln och är ledande inom sin nisch. De är just nu i en spännande tillväxtresa där det ständigt händer nya saker och söker dig som trivs i en fartfylld miljö.

Om rollen som Supply Chain Planner

I rollen som Supply Chain Planner på Conaxess har du en viktig del i leverantörskedjan. Du kommer att ansvara för hela logistikflödet från leverantör till företagets försäljningskanaler. Ditt huvudsakliga fokus är att se till att företaget når uppsatta mål avseende kundnöjdhet, försäljning, lager, tillgänglighet, lönsamhet och effektivitet.

Som Supply Chain Planner kommer du att – genom prognosanalys, inköpsplanering och förståelse för uppsatta regelverk och processer- säkerställa tillgänglighet av sortiment på centrallager för att tillgodose företagets kunders produktbehov och serviceförväntningar. Du kommer även spela en central roll i att kontinuerligt förbättra och optimera arbetssätt och processer, och därigenom bidra till en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö.

I rollen arbetar du tvärfunktionellt och har daglig kontakt med kollegor, kundföretag och externa leverantörer. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team på ca 10 personer och rapportera till Supply Chain Manager.

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Planner kommer du bland annat att:

 • Optimera lagernivåer på centrallagret
 • Arbeta med leveransbevakning
 • Följa upp leverantörer
 • Ansvara för servicegraden på sortimentet
 • Arbeta med uppföljning av KPI och förbättringsarbeten
 • Utvärdera, uppdatera och genomföra förbättringar av arbetssätt

 Kvalifikationer och erfarenheter

 • Minst tre-fem års erfarenhet av en liknade roll
 • Eftergymnasial utbildning inom inköp eller logistik eller motsvarande
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • God systemvana och vana att arbeta i Excel
 • Meriterande om du har arbetat med FMCG tidigare
 • Meriterande om du har arbetat i Dynamics 365 F&O

Vem vi tror att du är:

För att trivas och göra succé i rollen som Supply Chain Planner på Conaxess tror vi att du tycker om att arbeta på ett företag i ständig förändring och där ingen dag är den andra lik.

Du har en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du är handlingskraftig och trivs med att jobba självständigt såväl som i samarbete med kollegor och externa partners. Vidare tror vi att du är serviceminded och positiv – kanske är du den som ser lösningar när alla andra ser problem?

Om Conaxess

Conaxess Trade har idag runt 150 medarbetare där ca 35 arbetar på kontoret i Sundbyberg och resten ute på fältet, som varje dag arbetar för att skapa tillväxt för våra samarbetspartners. Conaxess Trade är ett av de ledande sälj- marknads och distributörsbolagen på den svenska dagligvaru/servicehandels/foodservicemarknaden. Vi arbetar både med välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter. Vår produktportfölj består av en kombination av internationella varumärken och varumärken med svenskt ursprung. Vi verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, apotek, fackhandel och foodservice. Conaxess-gruppen ägs av Aurelius Invest, ett börsnoterat bolag med säte i München, Tyskland.

Villkor och omfattning

Detta är en direktrekrytering där vi på The Place sköter hela rekryteringsprocessen och man blir sedan anställd direkt hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Låter detta som något för dig? Vi hoppas det! Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sökord: Supply chain planner, supplychain, logistikkoordinator, inköp, logistik, Conaxess, The Place. 

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag