Supply Planner sökes!

Stockholms län Tillsvidare 2024-07-19

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du jobba som Supply Planner på ett innovativt och trevligt företag? Läs vidare!

Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom Inköp och Supply Chain. Därför söker vi nu dig som vill jobba som Supply Planner till ett företag i Sundbyberg. Vi söker dig som kan starta ett nytt jobb i augusti eller tidigare och som vill arbeta på ett företag i tillväxt.

Vi söker dig som är positiv, prestigelös, driven och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du vill arbeta i en växande organisation där du även kommer att få bidra med att förbättra processer och rutiner. Du har en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt och ser lösningar i stället för problem. Självklart bidrar du även till en trevlig stämning.

Detta är ett långsiktigt behov där tanken är att bli rekryterad direkt av företaget. Men det kan även finnas möjlighet att vara anställd som konsult.Tjänsten är på heltid mån-fre med arbetstider 8-17 med möjlighet till flex och att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Tjänsten

I rollen som Supply Planner är du en viktig del i leverantörskedjan. Du ansvarar för logistikflödet från leverantör till företagets försäljningskanaler och du ansvarar för att nå företagets uppsatta mål inom lager, försäljning, lönsamhet och kundnöjdhet. Du kommer att få arbeta med och bidra till att förbättra och effektivisera arbetssätt och processer. I rollen har du mycket kontakt med både kunder, kollegor och leverantörer på både svenska och engelska.

Arbetsuppgifter

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen som Supply Planner. 

  • Optimera lagernivåer
  • Leveransbevakning
  • Uppföljning leverantörer
  • Ansvara för servicegraden på sortimentet
  • Arbeta med KPI och förbättringsarbeten

Kvalifikationer

För detta jobb ser vi att du har:

  • Minst ett par års erfarenhet som Supply Planner eller motsvarande.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska.
  • En god systemvana och goda Excelkunskaper.
  • En utbildning inom inköp och logistik eller motsvarande.
  • Det är meriterande om du har arbetat med FMCG tidigare.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan i dag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag