Technical writer till Finspång!

Östergötlands län Visstid 2023-10-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu en noggrann Technical writer. Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer att pågå fram till och med 31/3-2024, med chans till förlängning.

Om rollen och uppdraget

I rollen som Technical writer arbetar du med att ta fram och uppdatera tekniska instruktioner. Tjänsten är administrativ och du har ett nära samarbete med flera personer internt. Tillsammans med företagets svetsspecialister i produktionen och till viss del tillsammans med konstruktörerna i gruppen, ansvarar du för att ta fram och uppdatera instruktioner för reparationer inom ett område.

Vem vi tror att du är

Följande bakgrund tror vi är passande för att du snabbt ska komma in i rollen som Techincal writer:

  • Stor teknisk förståelse
  • God administrativ förmåga
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Har du erfarenhet av liknande tjänst är det mycket meriterande

Som person tror vi att du är noggrann, ordningssam och strukturerad. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att interagera med olika typer av människor.

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är oktober till och med 31/3–2024. Du utgår från kontoret i Finspång. Du behöver vara på plats på kontoret under första tiden under introduktionen. Därefter finns möjlighet att kunna arbeta på distans upp till 50%.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Technical writer, writer, editor, tekniska instruktioner, Finspång

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag