Transport Operation Assistant till BSH i Nykvarn

Stockholms län Visstid 2024-03-09

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Sommarjobb hos BSH i Nykvarn.

Till vår fina kund BSH söker vi nu en Transport Operations Assistant som kan arbeta i sommar under juni, juli och augusti. Detta är en perfekt tjänst för dig som antingen studerar eller för dig som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats och få in en fot i ett spännande företag. BSH är en internationell koncern med kontor i Nykvarn, strax utanför Södertälje. Med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau är de innovationsledaren inom hushållsapparater. Här välkomnas du in i ett innovativt och progressivt företag som värnar om sina anställda.

Om rollen 

BSH söker nu deras nya kollega till deras transportmottagning som består av ett team på 3 personer. I rollen som Transport Operation Assistant kommer du primärt jobba med att ta emot chaufförer och registrera chaufförernas pass/körkort för att sedan kontrollera leveransnumret, så du kan skicka rätt leverans till rätt port. Rollen innebär även en del administrativt arbete som dokumenthantering och skriva fraktdokument.

Arbetet kommer att ske på plats på BSH lokaler som ligger i Nykvarn, med arbetstider mån-fre 08–17. Tjänsten som Transport Operation Assistant är ett uppdrag över sommaren på heltid med start i mitten av juni t.om slutet på augusti. Du blir anställd som konsult via The Place.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Ge instruktioner till chaufförer och medarbetare
  • Skriva fraktdokument och förbereda tullen
  • Ha daglig kontakt med externa parter och interna funktioner
  • Hantera och bevaka in-ut flöden i lagret
  • Administrera och arkivera underlag
  • Supporta operativa team i det dagliga arbetet och rapportera eventuella avvikelser

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

  • Studerar, är ny examinerad eller har några års arbetslivserfarenhet
  • Har möjlighet att arbeta hela sommaren
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Språkkunskaper i polska, ryska eller tyska är meriterande

Vem vi tror att du är

För att passa in som Transport Operation Assistant på BSH så ser vi att du är en serviceinriktad person som tycker om att träffa och arbeta med människor. Du är tydlig i din kommunikation och har en god förmåga att uttrycka dig, både i tal och skrift. Vidare är du en positiv lagspelare som trivs med att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt.

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord:, Transport, chaufför, student, logistik, sommarjobb, deltid, studentjobb, nykvarn, logistik

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag