Utbildningskoordinator till globalt företag i Finspång

Östergötlands län Visstid 2023-06-22

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker dig som är en strukturerad och administrativ stjärna och vill jobba på ett stort bolag i en internationell miljö. Känner du dig träffad? Se hit!

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu noggrann och strukturerad utbildningskoordinator. Det här är ett konsultuppdraget på heltid med start i början på juli och kommer att pågå fram till 6/7-2024 med goda chanser till förlängning. I rollen finns det möjlighet till viss del att arbeta på distans.

Rollen och uppdraget

I denna roll kommer du vara med och bidra till att säkerställa att personalen på företaget har korrekt kompetenser och kunskaper, både lokalt och globalt. Huvudfokuset kommer att vara på produktionsutbildningar för de Gas Turbiner som tillverkas och en stor del av dessa utbildningar ges till resandepersonal från hela världen, genom nyanställningsprogram eller enstaka kurser. Andra utbildningar som finns på företaget är certifiering av resandepersonal, kundutbildningar, samt övriga teoretiska och praktiska utbildningar.

Arbetet som utbildningskoordinator är omväxlande då man arbetar både med långsiktiga och kortsiktiga planeringar av utbildningar och övrig administration. Dina samarbetspartners blir många både intern, externt och globalt. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en god initiativ- och samarbetsförmåga då du samarbetar med olika delar av organisationen.

Arbetsuppgifter

Rollen som utbildningskoordinator är bred och du kommer bland annat ha följande uppgifter:

  • Planera utbildning och program 
  • Ansvara för dialog med samarbetsparters internt och externt
  • Planera och koordinera ”On the Job Training” för medarbetare och samarbetsparters
  • Hantera beställningar av program och kursdeltagare
  • Arbeta med förbättringar för utveckla företagets arbetssätt 

Kvalifikationer

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

  • Jobbat några år med planering, utbildning eller administration alternativt har en relevant utbildning.
  • Ett intresse för att förbättra kundrelationer och trivs med att ha en koordinerande roll
  • God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska
  • Kunskaper i SAP och planeringsverktyg är meriterande

Dina personliga egenskaper

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och har god planeringsförmåga. Du är en lagspelare och har lätt för att jobba inom och över avdelningsgränser. Vidare behöver du även vara prestigelös och tycka det är kul att hantera kontakter i en global miljö och arbeta med parallella administrativa uppgifter.

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start 10/7-2023 till och med 6/7-2024. Du utgår från kontoret i Finspång med möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar i veckan.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag