Vendor supportspecialist till Umeå

Västerbottens län Visstid 2024-03-14

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du arbeta som Vendor supportspecialist och har tidigare erfarenhet av liknande roll eller är redovisningsekonom? Då kan detta vara rollen för dig!

Nu söker vi en Vendor supportspecialist till vår kund i Umeå. I rollen ingår du i ett engagerat team med ansvar för verksamheterna i Sverige, Norge och Finland. Du ansvarar för att skapa rapporter och underlag i Excel till säljare och leverantörspartners för olika utbetalningar. I rollen arbetar du också med fakturaregistrering, verifiering och matchning av fakturor för utbetalning och analys, avstämning samt bokföring av bonusrelaterade avsättningar.

Rollen innefattar även support och administration för de nordiska länderna, tillsammans med sälj- och finansavdelningen samt mot partners. Du förväntas arbeta aktivt med att utveckla Vendor supports arbetssätt och kvalitetssäkring av detta. Du interagerar löpande med interna kontakter, som avdelningschefer och övriga supportavdelningar i Norden. Du rapporterar till Team Lead Vendor Support och Financial Reporting Manager.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, med start 1/4-2024 och 1 år fram, med chans till förlängning. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult på vårt kundföretag i Umeå.

Vem vi tror att du är

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

  • 1-4 års erfarenhet av liknande roll och/eller erfarenhet av roll som redovisningsekonom
  • Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande utbildning på universitetsnivå eller yrkeshögskola
  • Erfarenhet av arbetsuppgifter kopplade till avtalshantering och redovisning
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet från arbete inom bank- och finansverksamhet
  • Erfarenhet från tillverkningsindustri
  • Erfarenhet från internationell verksamhet
  • Finska flytande i tal och skrift

Vi tror att du är en analytisk och strategisk person med en god kommunikativ förmåga. Du arbetar serviceinriktat och är van att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du strukturerad och van att planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Vendor supportspecialist, redovisningsekonom, analys, rapporter, Excel, Umeå

 

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag