Vi söker dig som vill jobba med inköp!

Stockholms län Visstid 2023-06-10

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du nyexaminerad, har ett par års erfarenhet eller sitter på gedigen kunskap inom inköp? Perfekt, vi söker dig!

Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom Supply Chain och mer specifikt inköpsområdet. Därför söker vi nu dig som antingen jobbar med Strategiskt eller Operativt inköp eller dig som vill få in en fot som inköpsassistent eller inköpskoordinator. Vi söker dig som vill vidare till nya utmaningar och spännande uppdrag!

På The Place hjälper vi våra kunder både med rekryteringsuppdrag och när de behöver få in en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom Supply Chain och inköp? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Kvalifikationer

Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom något eller några av följande områden:

  • Strategiskt inköp
  • Operativt inköp
  • Upphandlingar och avtal
  • Prognoser
  • Administration kring inköp som t ex sortiment- och prisadministration
  • Orderläggning och orderuppföljning
  • Leveransbevakning
  • Tull och transport
  • Förståelse och kunskap inom hela inköpskedjan

Vilka system har du jobbat med? Berätta gärna i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

Hur processen går till

Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Supply Chain. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så att du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: The Place, inköp, inköpare, operativ inköpare, strategisk inköpare, orderläggning, leveransbevakning, supply chain

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag