Vi söker Talent Acquisition Partner för framtida uppdrag

Östergötlands län Tillsvidare 2023-09-21

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du jobba som Talent Acquisition Partner och vill ta nästa steg mot ditt drömjobb? Har du erfarenhet inom rekrytering eller search?

På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en konsult för ett specifikt uppdrag eller under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom HR? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Just nu söker vi dig som har erfarenhet som Talent Acquisition Partner eller Recruiter och som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

Vi på The Place rekryterar löpande roller som tex. Talent Acquisition Partner, Rekryterare, Rekryteringsadministratör, Rekryteringsassistent, Rekryteringskonsult – både konsultuppdrag samt direkt rekrytering till kund. Våra kunder finns inom olika branscher och vi samarbetar med både medelstora och större attraktiva företag. 

Tjänsten

Då vi får in både enklare och mer kvalificerade uppdrag söker vi medarbetare med såväl kortare som längre erfarenhet. Vi försöker matcha din profil mot uppdragens krav för att finna den bästa lösningen för dig och vår kund.

Kvalifikationer

För att matcha våra kunders behov ser vi följande bakgrund som lämplig:

  • Några års erfarenhet av rekrytering
  • Bra systemvana
  • Flytande svenska och mycket god/flytande engelska i tal och skrift

Det är också intressant om du har erfarenhet av att arbeta med seach och LinkedIn Recruiter, eller har jobbat med något testverktyg. 

Är du redo för nya utmaningar i arbetslivet? Skicka in din ansökan redan idag!

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag