Webb- och IT-ansvarig till NSG!

Stockholms län Tillsvidare 2023-12-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Har du ett stort intresse för webbadministration och it? Är du dessutom lösningsorienterad och serviceinriktad, se då hit! Kanske är det här ditt drömjobb?

Vi letar efter en engagerad och initiativrik person som kan ta ansvar för utveckling och administration av vår kund, NSG:s webbsidor samt agera System och IT-ansvarig.

Om rollen

Som Webb- och IT-ansvarig har du en viktig funktion i organisationen då du kommer att dela ditt ansvar mellan webbadministration och it-support, systemutveckling. Du kommer även att ha huvudansvaret för att uppdatera och utveckla NSG:s tre webbsidor, en befintlig webbshop samt driva utvecklingen av ytterligare en webbshop byggd i Umbraco. Du kommer att stötta dina kollegor med lösningar på enklare it-ärenden. På sikt ta över onboarding av nyanställda och ta komplexa ärenden vidare till NSG:s leverantörer.

Du kommer att ingå i ett team om tre personer men kommer huvudsakligen att samarbeta med marknadsansvarig. Du kommer även att ha mycket kommunikation med övriga avdelningar.

Vem tror vi att du är

Personliga egenskaper är viktiga för NSG. Vi söker någon som är driven, nyfiken och proaktiv, som tar för sig och är öppen för att komma med idéer. Vi uppskattar en positiv inställning och en vilja att lära sig mer. Om du är intresserad av servrar och cybersäkerhet är det ett plus, och vi stöder din strävan efter att utvecklas inom området. Det är viktigt att du har ett intresse för webb och e-handel, och har ett sinne för layout och design. Du kommer att samarbeta med marknadsansvarig och övriga i organisationen för att hålla webbsidorna uppdaterade och relevanta.

För att trivas och lyckas bra i rollen tror vi att du har:

  • Gymnasial- eller eftergymnasial utbildning inom webb och/eller it
  • Mycket god systemvana och erfarenhet av IT-miljöer
  • God kommunikations vana krävs
  • Flytande svenska och god kunskap i engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Pyramid
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av något CMS-system, som t.ex. Umbraco eller WordPress

Vilka är NSG?

NSG är en av Nordens största aktörer inom handel och återvinning av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare. På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag – med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl. 15.00 på fredagar.

Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänstens omfattning

Detta är en tjänst på heltid, 38 h/v där du under de första 6 månaderna blir anställd som konsult via oss på The Place, därefter finns det möjlighet till en tillsvidareanställning hos NSG.
Du kommer att arbeta på kontoret i Västberga Allé 36B i Hägersten.
Arbetstider 8-17 mån-tors och 8-15 fre. Tillträde snarast, med hänsyn till uppsägningstid

Obs! Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

The Place – Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: IT-support, systemutvecklare, pyramid, service, webb

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag