Webb- och IT-ansvarig till NSG!

Stockholms län Tillsvidare 2023-11-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Har du ett stort intresse för webbadministration och it? Är du dessutom pedagogisk och serviceinriktad, se hit! Då kan det här vara helt rätt för dig!

Vi letar efter en engagerad och initiativrik person som kan ta ansvar för utveckling och administration av vår kund, NSGs webbsidor samt agera intern IT-support och superuser av deras affärssystem.

Om rollen

Som Webb- och IT-ansvarig har du en viktig funktion i organisationen då du kommer dela ditt ansvar mellan it-support och webbadministration. Du kommer att vara företagets go-to person gällande alla frågor kopplade till affärssystemet Pyramid och stötta dina kollegor med lösningar på enklare it-ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår beställning av hårdvara, onboarding av nya medarbetare samt att ta komplexa ärenden vidare till era leverantörer.

Det är viktigt att du har ett intresse för webb och e-handel, och har ett sinne för layout och design. Du kommer att samarbeta med marknadsansvarig för att hålla webbsidorna uppdaterade och relevanta. I övrigt hoppas vi att du har en förståelse för hur verksamhetssystem påverkar olika delar av organisationen och hur man kan arbeta för att hitta synergier.

För att passa och göra succé i rollen ser vi att du uppfyller följande kvalifikationer:

  • Gymnasial- eller eftergymnasial utbildning inom webb och/eller it
  • Viss kunskap om servrar
  • Mycket god systemvana och erfarenhet av it-miljöer
  • Flytande svenska och god kunskap i engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Pyramid
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av något CMS-system, som t.ex. Umbraco eller WordPress

Vilka är NSG?

NSG är en av Nordens största aktörer inom raffinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare. På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag – med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl. 15.00 på fredagar.

Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänstens omfattning

Detta är en tjänst på heltid, 38h/v där du under de första 6 månaderna blir anställd som konsult via oss på The Place, därefter finns det möjlighet till en tillsvidareanställning hos NSG.
Du kommer att utgå från kontoret på Västberga Allé 36B i Hägersten.
Arbetstider 8-17 mån-tors och 8-15 fre. Tillträde snarast, med hänsyn till uppsägningstid.

Obs! Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

The Place – Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: IT-support, systemutvecklare, pyramid, service, webb

 

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag