Administratör jobb Stockholm

Vill du jobba som administratör i Stockholm? The Place har lediga jobb för administratörer som vill jobba i Stockholm med omnejd. Sök en ledig tjänst inom administration idag eller registrera ditt CV så du inte missar chansen på lediga jobb inom administration!

ADMINISTRATÖR JOBB STOCKHOLM

Sök administrationsjobb

Om du vill jobba med administration så hoppas vi att vi har administratörsjobbet för dig! Välkommen att utforska vad The Place kan erbjuda.

Lediga jobb som administratör Stockholm

Gillar du ordning och reda och vill jobba som administratör i Stockholm? Då ser vi på The Place fram emot att ta emot din ansökan till något av våra spännande administratörsjobb. The Place erbjuder jobb inom kontor och administration i Stockholm omnejd. Både innanför och utanför Stockholm city.

Hitta administratör jobb & andra administrativa tjänster

Finns inte det jobb som administratör som du är ute efter, rekommenderar vi att du registrerar dig i The Place kandidatdatabas. Fyll i ditt CV och berätta att du vill jobba som administratör samt vilka administrativa kvalifikationer du har. När det dyker upp ett jobb som matchar din kompetens som administratör, är det betydligt större chans att våra rekryterare kontaktar dig om de har den informationen de behöver.

Registrera ditt CV för administratör jobb – och gör dig sökbar för framtida jobb som administratör!

Vi ser fram emot att få läsa ditt CV!

Administratör jobb – heltid och deltid

Våra kunder har olika behov och tjänsterna kan variera med heltid och deltid.

Om du hellre vill ha ett extrajobb som administratör så kan vi därför erbjuda även det. Har vi inte något deltidsjobb som administratör just nu, bör du ändå registrera ditt CV hos oss på The Place. Administrationsjobbet som du är på jakt efter kan komma in redan imorgon!

Att jobba extra som administratör är ett bra sätt att visa ansvarstagande och att du är bra på att få saker gjorda. Många studenter hittar därför också deltidsjobb som administratörer hos oss, och kombinerar jobbet med studier. Det är dessutom en väg in på företaget och en chans att visa vad du går för.

Att jobba som administratör

Jobbet som administratör skiljer sig väldigt mycket från uppdrag till uppdrag.

Samarbete, service och ett driv är alla viktiga egenskaper hos en administratör. Det är viktigt att kunna se helheten av en uppgift och att gilla att vara spindeln i nätet. En administratörs arbetsuppgifter kan innefatta allt ifrån schemaläggning och handläggning till eventplanering och fakturor.

Tjänsten som administratör är inte sällan kombinerad med andra administrativa uppgifter. Det kan vara ett jobb som administratör kombinerat med HR, administratör med ekonomiska inslag eller kombinerat med marknadsföring – för att nämna några exempel på en kombinerad administratörsroll.

En administratörs lön ser därmed också olika ut. En HR administratörs lön kan till exempel skilja dig från en administratör som även jobbar med ekonomi. Utöver arbetsuppgifter spelar även erfarenhet av tidigare roller som administratör in i lönen för administratören.

Sök jobb som administratör via The Place

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb

Administrationsjobb titlar

Administratör jobb, Administration jobb, AV-assistent jobb, orderadministratör jobb, handläggare jobb, receptionist jobb, administrativ assistent jobb, VD-assistent jobb, Upphandlingsassistent jobb, inköpare jobb, koordinator jobb, administrator jobb, sekreterare jobb, kontor jobb, kontorsansvarig jobb, kontorschef jobb, inköpsassistent jobb, HR assistent jobb, revisor jobb, HR admnistratör jobb, HR Koordinator jobb, administrativ chef jobb, ansvarig administration jobb