Jobba hemifrån – lediga jobb

Söker du ett nytt jobb som du kan sköta hemifrån? Oavsett om du är intresserad av att frilansa hemifrån eller ha ett extrajobb hemifrån så kan vi ha jobbet du söker. The Place har olika kunder som erbjuder olika uppdrag hemifrån.


Arbeta hemifrån – Deltidsjobb – Extrajobb

Allt populärare att jobba hemifrån

Allt fler personer vill kunna jobba hemifrån. Hitta jobb hos oss på The Place som erbjuder arbete hemifrån. Vi har olika typer av jobb – alla är inte jobb du kan göra hemifrån eftersom våra kunder har olika behov. Sök bland våra lediga jobb för att se vilket du kan jobba hemifrån hos.

Vill du jobba hemifrån?

Allt fler företag erbjuder flexibla arbetstider och arbetsplatser. Vissa företag uppmuntrar sina medarbetare att arbeta hemifrån via datorn eller från andra platser än från just kontoret. The Place har flera sådana arbetsgivare bland lediga jobb. Det framgår inte alltid i jobbannonsen att det funkar bra att jobba hemifrån, så om detta är något du önskar rekommenderar vi att du skriver det i din ansökan till det jobb du tänkt söka. 


Vi rekommenderar: Om vi inte har det arbete hemifrån som du tycker passar dig, kan du registera ditt CV och berätta att du vill hitta jobb du kan sköta hemifrån. Berätta då om du vill jobba hemifrån heltid eller deltid.

→ Registrera CV för att jobba hemifrån

Då The Place främst är verksamma i Stockholm med omnejd finns också våra kunder här. Även om det är en tjänst som erbjuder jobb hemifrån, är det oftast så att arbetsgivaren vill att man jobbar på kontoret då och då. 

→ Se alla lediga jobb


Extrajobb hemifrån

Kanske är du på jakt efter ett extrajobb du kan sköta hemifrån. Även om det inte är lika vanligt att vi får in uppdrag som är extrajobb hemifrån så händer det absolut. Även här rekommenderar vi att du registrerar ditt CV hos oss med en notering om att jobba hemifrån är det som passar dig bäst, men också om du är öppen för andra lösningar. 

Genom att registrera ditt CV och göra vad vi kallar för en ”öppen ansökan”, finns du sökbar för våra rekryteringskonsulter. När det dyker upp ett ledigt jobb som matchar dig och där du kan jobba hemifrån, så kommer vi att kontakta dig.


Frilansjobb hemifrån eller på distans

Vi får också frågan om vi har jobb till frilansare som vill arbeta hemifrån. Om du är frilansare och på jakt efter uppdrag som du kan arbeta med hemma, så rekommenderar vi att du registerar dig som underkonsult hos oss på The Place.


Framtiden – kommer allt fler att jobba på distans?

Det pågår mycket spekulationer kring framtidens arbetsplats. Många hävdar att vi kommer att ha fler virtuella arbetsplatser och att vi jobbar allt mer hemifrån. Worklife Balance är otroligt viktigt, att kombinera arbetet med fritiden och för många passar det bäst att jobba hemifrån för att få ihop livspusslet. 

Den digitala utvecklingen skapar helt klart allt fler möjligheter för distansarbete – den stora frågan är om det verkligen kommer att bli vardag? Många tycker om att gå till sitt arbete och träffa kollegor. Lyckas tekniken komma till den punkt att det går att umgås med sina kollegor på ett likvärdigt sätt – ja, då kommer nog också allt fler att jobba hemifrån via internet. 


Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb