Dansktalande Kundservicemedarbetare Jobb

Talar du danska och vill jobba med kundservice? Grattis! The Place har alltid behov av fler dansktalande kundservicemedarbetare. Sök jobb via The Place idag!

Lediga jobb kundservicemedarbetare – Dansktalande

Sök jobb som dansktalande kundservice-medarbetare

Kan du danska? Trivs du med att jobba med service och kundtjänst? Grattis! Du är riktigt eftertraktad på arbetsmarknaden. Sök bland våra lediga tjänster för dansktalande medarbetare här!

Jobba som dansktalande kundservicemedarbetare i Stockholm

Personer som både talar danska och vill jobba med kundservice är eftertraktade på arbetsmarknaden, och vi får ständigt in nya tjänster för dansktalande kundservicemedarbetare.

Vill du jobba med kundservice på danska? Sök bland våra lediga tjänster för dansktalande kundservicemedarbetare på Lediga jobb administration och Kontor! Denna lista uppdateras hela tiden, så kika in då och då för att se om det kommit in något nytt! 

Inga jobb för dig som dansktalande ute just nu? Skicka in en spontanansökan!

Vi söker ofta Dansktalande personer på The Place, och registrerar du ditt CV i vår databas får du en stor fördel i jobbmatchningen. På det viset kan du bli erbjuden jobbet innan alla andra, och får första tjing på eftertraktade tjänster! Bra va? 

Klicka här för att registrera ditt CV i The Place kandidatdatabas

Talar du flera eller andra språk än danska? Kanon! Specificera det i ditt CV så har du större chans att få ett jobb inom kundservice.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb