Jobba deltid i Stockholm

Hitta lediga deltidsjobb i Stockholm hos The Place. Vi har deltidsjobb inom ekonomi, administration, marknad och kundservice. Sök deltidsjobbet som passar dig!

Deltidsjobb Stockholm

Hitta deltidsjobb Stockholm

Hitta och sök ett deltidsjobb i Stockholm hos The Place. Vi har olika typer av deltidsuppdrag inom ekonomi, marknad, administration och kundtjänst. Hoppas att du hittar det deltidsjobb som du söker!

Hitta deltidsjobbet som passar dig

Söker du deltidsjobb i Stockholm? Vi har deltidsjobb inom områdena marknad, administration, ekonomi och kundservice. Uppdragen varierar i längd och omfattning, så kolla in våra lediga deltidsjobb i Stockholm för att hitta det som passar just dig. Har vi inget deltidsuppdrag som du är intresserad av, kan du registrera ditt CV via länken nedan så att en rekryterare från The Place kan kontakta dig när något spännande deltidsjobb som matchar din profil dyker upp. Deltidsjobb för studenter hittar du också i länken nedan.

→ Se alla lediga jobb (deltid och heltid)

→ Registrera CV för deltidsjobb Stockholm

Varför många väljer att jobba deltid

Det finns många olika anledningar till att vilja jobba deltid istället för heltid. Många studenter söker deltidsjobb hos oss, likväl som nyblivna föräldrar ibland vill jobba mindre för att kunna vara hemma med barnen mer. Eller så passar det helt ekelt livssituationen bättre att jobba deltid av olika anledningar. Många väljer också ett deltidsjobb för att hinna med andra uppdrag de vill satsa på vid sidan av det jobb man har.

Deltid kan innebära att man arbetar till exempel 25, 50 eller 75 procent istället för 100 procent som är en heltidstjänst (40 timmar per vecka).

Jobba deltid som underkonsult

Vi jobbar med många underkonsulter, vilket innebär att många som driver eget företag anställs av oss för olika uppdrag till våra kunder. Det är vanligt att våra underkonsulter har deltidsuppdrag eftersom de villl jobba parallellt med andra jobb än de uppdrag de har via The Place. Det händer också att en underkonsult vill ha flera olika deltidsjobb via oss.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb