Civilekonom jobb Stockholm

Hitta lediga jobb för civilekonomer i Stockholm hos The Place. Söker du ledigt jobb som civilekonom har du hittat rätt! Sök en ledig civilekonomtjänst eller ladda upp ditt CV i vår databas

Jobb för civilekonomer i Stockholm

Lediga jobb civilekonom

Är du utbildad ekonom och vill jobba som civilekonom? Hitta ledigt jobb som civilekonom via The Place. Vi har jobb för civilekonomer i Stockholm – oavsett var i karriären du befinner dig.

Jobba som civilekonom i Stockholm

Är du en av civilekonomerna vi är på jakt efter? Ett av våra största områden är just ekonomi och vi tillsätter därmed hela tiden civilekonomer till olika typer av uppdrag – juniora civilekonom jobb likväl som seniora tjänster. Ibland är det bemanningsuppdrag och ibland rekryteringsuppdrag.

Trivs du bäst som civilekonom underkonsult? Inga problem, vi jobbar gärna med dig!

Om vi för tillfället inte har det civilekonomjobb, som just du letar efter, i vår lista på lediga jobb för civilekonomer, så bör du passa på att registrera dig hos oss ändå. På så vis ligger du steget före på framtida jobb för civilekonomer.

Vad passar dig bäst?

Nyutexaminerad Civilekonom jobb

Är du en nyexaminerad civilekonom på jakt efter ett jobb? Vi tillsätter många juniora civilekonom tjänster. Se därför till att finnas med uppdatererat CV i vår kandidatdatabas om du inte redan skapat dig ett konto. 

Vad gör en civilekonom?

Kanske är du i startgroparna av din karriär eller funderar på att utbilda dig till civilekonom och är nyfiken på vad en civilekonom faktiskt jobbar med. 

Civilekonomer, eller ekonomer, finns i alla branscher och på alla typer av företag. De håller koll på företagets eller organisationens ekonom – och det kan handla om olika titlar och innehåll i tjänsten. En civilekonom har oftast en bred och gedigen utbildning som grund för sin karriär. Här utbildas de bland annat till att kunna se komlexa ekonomiska situationer och göra analyser.

Exempel på arbetsuppgifter för en civilekonom: ekonomisk planering, budgetering, ekonomiska analyser och redovisning. Många banktjänstemän är också civilekonomer. Arbetsuppgifter och ansvarsområden civilekonom kan alltså skilja från arbetsplats till arbetsplats. Ibland ingår även marknadsföring i rollen som civilekonom. 

Många som jobbar som civilekonom ser det som en stor fördel att kunna variera sitt jobb i olika branscher. Civilekonomer är alltså inte låsta till en specifik bransch utan alla företag behöver någon som jobbar med deras ekonomi – om de inte lägger ut den biten till externa civilekonomkonsulter.

Lön civilekonom och ingångslön civilekonom

Med tanke på att arbetsuppgifterna kan skilja sig så mycket åt är det också svårt att ge en exakt siffra på vilken lön en civilekonom har. En civilekonoms lön skiljer sig också efter geografisk placering

Ingångslön för civilekonomer brukar ligga på någonstans omkring 28 000 kronor enligt fackförbundet Civilekonomerna

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb