Hitta controller jobb Stockholm

The Place har lediga jobb för controllers i Stockholm. Sök jobben som business controller och financial controller eller ligg steget före genom att visa intresse för framtida uppdrag som controller i Stockholm.

Lediga jobb controller i Stockholm

Vill du jobba som controller på ett företag eller en organisation i Stockhom med omnejd? Är du både analytisk och gillar siffror? Då är du som klippt och skuren för ett business controller jobb eller financial controller jobb. Vi hoppas att du hittar jobbet som controller hos oss på The Place.

Se våra lediga ekonomijobb just nu

Ligg steget före på nya controllerjobb

I vår lista på lediga jobb inom ekonomi, bank och finans kan du se vilka controller jobb som vi på The Place erbjuder just nu. Finns inte ditt drömjobb som controller i vår lista på lediga jobb, kan du registrera ditt CV. Berätta att du vill jobba som controller och vilken typ av controllerjobb i Stockholm du är intresserad av. Kanske lockar det att jobba som business controller eller financial controller? Har du ett spännande CV kommer våra rekryterare inom kort att kontakta dig för framtida tjänster som business controller, financial controller eller controller jobb.

Vi får nämligen löpande in olika typer av controllertjänster på olika typer och storlekar av företag och organisationer. Genom att vara registrerad som controller, financial controller eller business controller i vår jobbdatabas, kan du bli erbjuden att komma på intervju innan vi har hunnit lägga upp en annons för till exempel ledigt jobb som business controller. 

Registrera dig för framtida controllertjänster

Jobba som controller

Vad innebär det att ha ett jobb som controller, business controller och financial controller? Att arbeta med ekonomi som controller, eller styrekonom som det också kan heta, innebär en nyckelroll på ett företag och ett viktigt stöd för hela verksamheten.

En controller jobbar bland annat med budget, prognoser, analyser, och är samtidigt duktig på att formulera sig med ord och förklara siffrors innebörd. Genom prognoser ger controllern rådgivning och beslutsunderlag för den framtida affärsutvecklingen.

En controllertjänst kan se väldigt olika ut med olika ansvarsområden. Ibland kan det vara en väldigt affärsinriktad tjänst, och andra gånger ligger fokus på redovisning och bokslut. Lön för controller skiftar beroende på bland annat ansvarsområde, typ av organisation och geografisk plats. Samma sak gäller lön för business controller och lön för financial controller. Erfarenheten som controller spelar självklart också in.

De flesta lediga controller tjänster vi får in kräver en ekonomiutbildning och ofta erfarenhet inom ekonomi. Ibland räcker en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi. Är du utbildad civilekonom och vill jobba som controller, business controller eller financial controller – eller en annan liknande tjänst – bör du registrera dig i vårt kandidatregister. På så sätt kan du få förtur till olika jobb som controller.

Söker du mer juniora ekonomitjänster hittar du även det i vår lista på lediga ekonomijobb just nu.

Hitta andra lediga jobb

Vill du se våra andra ekonomijobb – se listan på ekonomijobb

Förutom ekonomijobb har The Place jobb inom marknad, administration och kundtjänst – se listan på alla lediga jobb.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb