Hitta jobb som ekonomiassistent med The Place

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar? Vi erbjuder spännande roller som ekonomiassistent och ser fram emot din ansökan.

Lediga jobb inom kundtjänst eller registrera ditt CV på The Place

Lediga jobb ekonomiassistent


Är du en stjärna på service och kundkontakt och vill jobba inom kundtjänst? Vi får löpande in roller som bland annat kundtjänstmedarbetare, teamledare, servicekoordinator, kundrådgivare och andra spännande roller inom kundtjänst.

Skicka in din ansökan till våra lediga kundtjänstjobb eller registrera ditt CV för framtida jobbmöjligheter!


Varför jobba som ekonomiassistent?


Karriärmöjligheter 🚀

Många som börjar sin karriär som ekonomiassistent avancerar ofta till redovisningsekonom.

Arbetsmiljö 💡

Jobb som ekonomiassistent innebär ofta en stabil arbetsmiljö med regelbundna arbetstider.

Nätverka 👋🏼

Jobb som ekonomiassistent innebär dagliga möten och interaktioner med kollegor och kunder – perfekt för att nätverka!

Ekonomiassistent jobb – Ligg steget före


Skapa en digital profil hos The Place ✔️


Vill du ta kontroll över din karriär och ligga steget före när ditt drömjobb som ekonomiassistent trillar in? Såklart du vill! Genom att du skapar en digital profil hos oss så ligger du steget före när våra jobb som ekonomiassistent publiceras. Processen går snabbt, enkelt och är såklart helt kostnadsfritt.

När du skapat en profil kan våra rekryterare matcha dig med relevanta jobb som ekonomiassistent. Ta kontroll över din karriär och skapa en profil idag!


Jobba inom kundtjänst på The Place

Vad innebär det att jobba som ekonomiassistent?


Ekonomiassistent jobb: Är du noggrann, gillar att lösa problem och dessutom skicklig på siffror? Då är ekonomiassistent jobb något för dig!

Jobba som ekonomiassistent kan variera beroende på företagets storlek och inriktning. Arbetsuppgifterna kan inkludera löneadministration, bokföring och budgetunderlag. Många ekonomer inleder sin karriär som ekonomiassistenter, och ibland kombineras tjänsten med administrativa uppgifter. Läs mer om våra lediga jobb som ekonomiassistent och se om något passar just dig.Hitta jobb som ekonomiassistent i Stockholm


Är du utbildad ekonomiassistent och vill jobba som ekonomiassistent i Stockholm med omnejd? Perfekt!

Hos oss hittar du en mängd olika jobb som ekonomiassistent i Stockholm, med varierande utbildnings- och erfarenhetskrav. Våra kunder är företag i olika storlekar och branscher där vårt mål är att matcha din erfarenhet och kompetens med de bästa jobben som ekonomiassistent.


Kundtjänst jobb i Stockholm hos The Place.

Jobba som konsult, bli direktrekryterad eller extrajobba som ekonomiassistent


Som kundtjänstmedarbetare kan du jobba på flera olika sätt. Du kan jobba som konsult på heltid eller deltid, vilket betyder att du skriver anställningsavtal med The Place men är uthyrd till något av våra kundföretag. Eller så kan du bli direktanställd hos ett företag och ha ditt avtal där. Oavsett vilken anställningsform du föredrar, har vi jobb inom kundtjänst som passar dig. Läs mer om våra olika anställningsformer och uppdrag inom kundtjänst.


Jobba som konsult hos The Place.

Jobba som konsult inom kundtjänst


Hos oss har du möjlighet att jobba som konsult inom kundtjänst, oavsett om du söker heltidsjobb eller deltidsjobb.

Som konsult hos oss erbjud du trygga villkor, mentorskap och förmånliga utvecklingsmöjligheter.


Bli direktrekryterad inom kundtjänst hos The Place.

Bli direktrekryterad inom kundtjänst


Vi får kontinuerligt in uppdrag för dig som vill bli direktrekryterad inom kundtjänst.

Om du inte hittar ett jobb som passar din profil kan du alltid skicka in en spontanansökan för framtida uppdrag inom kundtjänst.


Träffsäker rekrytering av studenter hos The Place.

Jobba extra inom kundtjänst


Är du student och ute efter ett extrajobb? Perfekt! Det finns många fördelar med att jobba extra inom kundtjänst och support.

Som student vill vi på The Place hjälpa dig in på arbetsmarknaden. Läs mer om våra studentjobb och registrera ditt CV!


Lediga jobb ekonomiassistent i Stockholm

Vill du jobba som ekonomiassistent på någon organisation i Stockholm med omnejd? 

Sök i listan Lediga ekonomijobb i Stockholm

Via The Place hittar du olika typer av jobb som ekonomiassistent i Stockholm med olika utbildnings- och erfarenhetskrav. Vi får in jobb både för dig som är nyexaminerad civilekonom, för dig som är erfaren ekonomiassistent och även för dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller har pluggat till ekonomiassistent på distans. Våra kunder är olika stora och finns i olika branscher och utifrån dina erfarenheter som ekonomiassistent matchar vi dig med företag som söker efter din kandidatprofil. Många ekonomer inom ekonomi, bank och finans har börjat sin karriär som ekonomiassistent via The Place kompetensnätverk.

Få chansen på jobbet som ekonomiassistent före alla andra

Under ”sök jobb” hittar du vilka ekonomiassistent jobb The Place erbjuder just nu. Om drömjobbet som ekonomiassistent inte skulle ligga i listan, kan du förregistrera ditt CV och berätta vilka ekonomiroller du är intresserad av. Vi får löpande in olika typer av ekonomiassistent tjänster i Stockholm med omnejd. Genom att registrera dig som ekonomiassistent i vår kandidatdatabas, kan vi kontakta dig för en intervju innan vi har hunnit lägga ut en annons. På så vis kan du få chansen till drömjobbet som ekonomiassistent före alla andra.

Registrera dig för framtida jobb som ekonomiassistent

Att jobba som ekonomiassistent

Vad innebär ett jobb som ekonomiassistent?

Tycker du om att jobba med siffror och drömmer om en karriär som ekonom är ekonomiassistent en bra väg och dörröppnare för dig.

Jobb som ekonomiassistent kan variera mycket beroende på företagets storlek och inriktning. Det kan handla om löneadministration, bokföring och underlag för budget. Det är vanligt att ekonomer börjar sin karriär som ekonomiassistent. Ibland är tjänsten kombinerad med administration och liknande. Vad en ekonomiassistent tjänar per månad varierar utifrån ansvarsområde, typ av organisation och geografisk plats. Det är därför svårt att ange en ungefärlig lön för en ekonomiassistent.

Söker du mer seniora ekonomitjänster hittar du även dem i vår lista på lediga ekonomijobb just nu.

Letar du efter ett jobb inom en annan yrkeskategori?

Hitta andra spännande ekonomijobb → se alla ekonomijobb

Hitta jobb inom marknad, administration och kundtjänst se alla lediga jobb

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb