Ekonomiassistent jobb Stockholm

Hitta jobbet som ekonomiassistent hos oss. Vi erbjuder spännande roller inom ekonomi i hela Stockholm och ser fram emot din ansökan!

Lediga jobb ekonomiassistent i Stockholm

Vill du jobba som ekonomiassistent på någon organisation i Stockholm med omnejd? 

Sök i listan → Lediga ekonomijobb i Stockholm

Via The Place hittar du olika typer av jobb som ekonomiassistent i Stockholm med olika utbildnings- och erfarenhetskrav. Vi får in jobb både för dig som är nyexaminerad civilekonom, för dig som är erfaren ekonomiassistent och även för dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller har pluggat till ekonomiassistent på distans. Våra kunder är olika stora och finns i olika branscher och utifrån dina erfarenheter som ekonomiassistent matchar vi dig med företag som söker efter din kandidatprofil. Många ekonomer inom ekonomi, bank och finans har börjat sin karriär som ekonomiassistent via The Place kompetensnätverk.

Få chansen på jobbet som ekonomiassistent före alla andra

Under ”sök jobb” hittar du vilka ekonomiassistent jobb The Place erbjuder just nu. Om drömjobbet som ekonomiassistent inte skulle ligga i listan, kan du förregistrera ditt CV och berätta vilka ekonomiroller du är intresserad av. Vi får löpande in olika typer av ekonomiassistent tjänster i Stockholm med omnejd. Genom att registrera dig som ekonomiassistent i vår kandidatdatabas, kan vi kontakta dig för en intervju innan vi har hunnit lägga ut en annons. På så vis kan du få chansen till drömjobbet som ekonomiassistent före alla andra.

Registrera dig för framtida jobb som ekonomiassistent

Att jobba som ekonomiassistent

Vad innebär ett jobb som ekonomiassistent?

Tycker du om att jobba med siffror och drömmer om en karriär som ekonom är ekonomiassistent en bra väg och dörröppnare för dig.

Jobb som ekonomiassistent kan variera mycket beroende på företagets storlek och inriktning. Det kan handla om löneadministration, bokföring och underlag för budget. Det är vanligt att ekonomer börjar sin karriär som ekonomiassistent. Ibland är tjänsten kombinerad med administration och liknande. Vad en ekonomiassistent tjänar per månad varierar utifrån ansvarsområde, typ av organisation och geografisk plats. Det är därför svårt att ange en ungefärlig lön för en ekonomiassistent.

Söker du mer seniora ekonomitjänster hittar du även dem i vår lista på lediga ekonomijobb just nu.

Letar du efter ett jobb inom en annan yrkeskategori?

Hitta andra spännande ekonomijobb → se alla ekonomijobb

Hitta jobb inom marknad, administration och kundtjänst se alla lediga jobb

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb