Kredithandläggare jobb Stockholm

Är du på jakt efter ett nytt och spännande jobb i Stockholm som kredithandläggare? Perfekt! The Place har lediga jobb för kredithandläggare i Stockholm med omnejd. Hitta drömjobbet inom kredithandläggning eller berätta att du är intresserad av nya utmaningar så hör en rekryterare av sig!

Ledigt jobb kredithandläggare Stockholm

Kredithandläggare Jobb i Stockholm

Vi har lediga jobb för kredithandläggare i Stockholm. Hitta ditt nya jobb som kredithandläggare idag bland våra lediga jobb.

Hitta jobb som kredithandläggare i Stockholm

Om du letar nytt jobb som kredithandläggare och vill jobba i Stockholmsområdet är du mer än välkommen att söka ett av The Place lediga jobb som kredithandläggare. Vi är alltid på jakt efter kompetenta kredithandläggare.

Se listan på The Place lediga ekonomijobb just nu

Även om vi just nu inte har en ledig tjänst som kredithandläggare ute, ser vi gärna att du registrerar ditt CV i The Place kandidatdatabas. Vi letar proaktivt efter vassa kredithandläggare och träffar gärna dig på en förutsättningslös intervju inför en framtida tjänst som kredithandläggare.

Ladda upp ditt CV och berätta att du söker jobb som kredithandläggare och lite om dig och din erfarenhet inom ekonomiyrket. När en ledig tjänst som kredithandläggare kommer in, kommer en rekryteringsksonsult från The Place kontakta dig. Du ligger då steget före på nya roller inom ekonomi!

Registrera ditt CV hos The Place här

Kanske vill du jobba inom ekonomi men inte som kredithandläggare? Hitta då andra spännande ekonomijobb → se alla The Place ekonomijobb

Eller är du snarare intresserad av ett ledigt jobb inom en annan yrkeskategori än just ekonomi? Bläddra då bland våra lediga jobb inom kommunikation, administration och kundservice → se alla The Place lediga jobb

Kredithandläggare – jobbet för dig som kan hantera både kundkontakt och kreditbeslut

Kreditbedömningar, kundkontakt, analyser och kreditbeslut – det är vardag för kredithandläggaren. Arbetsuppgifterna för en kredithandläggare kan dock skilja från företag till företag, men en grundläggande kunskap inom ekonomi och att vara serviceminded är två viktiga egenskaper för att kunna klara av jobbet som kredithandläggare. Andra egenskaper som en kredithandläggare ofta besitter är noggrannhet, en analytisk förmåga och ett sinne för att kommunicera.

De flesta jobb som kredithandläggare kräver ingen eftergymnasial ekonomiutbildning, men däremot brukar en dokumenterad erfarenhet som kredithandläggare önskas. En kredithandläggares lön skiljer sig mycket beroende på erfarenhet samt den aktuella tjänstens ansvarområde.

Olika jobbformer som kredithandläggare via The Place

Jobb som kredithandläggare via The Place kan innebära både inhouse på en organisations eller ett företags ekonomiavdelning likväl att jobba som kredithandläggningskonsult.

Läs mer om att jobba i den form som passar dig

Vill du arbeta som kredithandläggare? För att arbeta som kredithandläggare krävs oftast ingen eftergymnasial utbildning, utan erfarenhet inom kredithandläggning eller liknande arbetsuppgifter kan vara mer värdefullt för en arbetsgivare. 

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb