Löneadministratör jobb Stockholm

Hitta ditt nästa jobb som löneadministratör hos The Place. Vi har spännade uppdrag för dig som vill jobba med löner i Stockholmsområdet. Sök ledigt jobb som löneadministratör idag eller registrera ditt CV för framtida spännande jobb.

Jobb löneadministratör Stockholm

Jobba som löneadministratör

Hitta jobbet som löneadministratör eller lönespecialist via The Place. Vi har jobb inom löneadministration i Stockholm med omnejd.

Lediga tjänster för löneadministratörer i Stockholm

The Place har matchat flertalet löneadministratörer med rätt arbetsgivare de senaste åren. Är du intresserad av ett jobb inom lön har du hittat helt rätt, vi är väldigt bra på att matcha en kompetent löneadministratör med rätt uppdrag!

Hitta jobbet → Lediga jobb inom lön

De tjänster vi får in skiljer sig mycket. Det är olika företag, på olika geografiska platser och olika typer av tjänster. En del kräver lång erfarenhet av löner tidigare, andra är mer juniora löneadministrationstjänster. 

Registrera CV löneadministratör

Hittar du inte ett löneadminjobb som passar dig i listan på lediga tjänster ovan? Registrera dig då i The Place kandidatdatabas. Bifoga ditt CV och berätta att du söker ett nytt jobb som löneadministratör. De jobb som intresserar dig kan komma in redan imorgon. Då ligger du steget före genom att finnas i vår kandidatdatabas. När det kommer in ett uppdrag som matchar dina kompetenser, kontaktar då en rekryterare dig för en eventuell intervju.

Ladda upp CV Löneadministratör → Registrera CV

Vad gör en löneadministratör?

Att jobba som löneadministratör är precis vad det låter som – du administrerar löner, det vill säga ser till att företagets medarbetare får sina löner utbetalda i rätt tid. En del benämner yrket som lönespecialist. I jobbet ingår arbetsuppgifter tillhörande lön; löneberedning, granskning av tidrapporter, utläggsredovisningar, avtal och viss bokföring. Tycker du om att jobba med siffror och är en noggrann person, då är löneadministration ett område för dig att titta närmre på.

En löneavdelning kan vara olika stor beroende på organisationens storlek. Det kan vara allt ifrån en ensam ansvarig löneperson till ett stort team som jobbar med löner. Är det ett stort företag behövs en lönechef, löneassistent och löneadministratörer. Det är ganska vanligt att löneadministratör-jobbet kombineras med en annan administrativ roll. Det kan handla om till exempel ekonomi, schemaläggning eller fakturaadministration. I en del roller tillkommer också ansvarsområden inom pensionshantering, uppdatering av personuppgifter, frånvarohantering och det är inte ovanligt att en löneadministratör även jobbar med andra administrativa uppgifter. Ofta är löneadministratör också förknippat med HR eftersom det är mycket som går hand i hand när det gäller lön och HR.

Utbildning löneadministratör

Det finns många vägar att vandra för den som vill har en framtid som löneadministratör. Ofta är det en gymnasieutbildning inom ekonomi som krävs men mer avancerade roller kan kräva en högskoleutbildning. Det finns även YH-utbildningar inriktade på lön samt utbildningar till lönadministratör på distans.

Utbildning, erfarenhet och ansvarsområden är faktorer som spelar in för en löneadministratörs lön.

Liknande titlar inom lön som kanske är aktuella för dig som vill jobba med löner: lönekonsult, Lönehandläggare, HR/Lön, Lönekoordinator, Lönehanterare, Ekonomi/Lön, HR Löneadministratör, Lönechef, Handläggare lön, Koordinator lön och HR, Lönespecialist, Lönexpert. Alla lediga jobb inom HR/lön samt ekonomi och lön hittar du bland våra lediga jobb

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb