Nationalekonom jobb Stockholm

Vill du jobba med nationalekonomi i Stockholmsområdet? Varmt välkommen till The Place! Vi hoppas att du hittar ett ledigt jobb som nationalekonom hos oss eller att du laddar upp ditt CV för kommande jobb inom nationalekonomi.

Nationalekonom jobb Stockholm

Lediga jobb för nationalekonomer

Är du utbildad nationalekonom och letar efter ett nytt och spännande jobb i Stockholmsområdet? Då hoppas vi att du hittar ett spännande jobb inom nationallekonomi hos oss på The Place.

Lediga tjänster för nationalekonomer

Ett av The Place största kompetensområden inom rekrytering är ekonomi och vi tillsätter ständigt ekonomer till olika typer av uppdrag. Om du har hittat till oss för att du är nationalekonom och funderar på att byta jobb – då har du hittat helt rätt!

Om vi för tillfället inte har det nationalekonomijobbet som du är på jakt efter så kan du passa på att registrera dig hos oss ändå. Då ligger du steget före på framtida jobb för nationalekonomer och en av våra rekryterare kan ta kontakt med dig när ett spännade jobb dyker upp.

Sök ett jobb som nationalekonom hos The Place eller registrera ditt CV

Vad gör en nationalekonom?

Nationalekonomi är ett spännade studieområde och kan leda till många intressande karriärval. En nationalekonom jobbar med samhällsekonomiska analyser och prognoser, antingen inom makroekonomi eller mikroekonomi.

Som nationalekonom är det självklart på sin plats med ett analytiskt sinne och ett intresse för siffror. Du bör också ha ett samhällsintresse och en förståelse för att sätta saker i ett större sammanhang.

Lön nationalekonom

Eftersom att arbetsuppgifterna för en nationalekonom kan skilja sig åt är det svårt att ge en exakt siffra på lön. Självklart spelar också erfarenheten som nationalekonom in. Lönen kan även vara olika i olika städer – Stockholmslönerna tenderar att ligga något högre. 

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb