Redovisningsekonom jobb Stockholm

Är du en redovisningsekonom på jakt efter ett nytt och spännande jobb i Stockholm? Perfekt! The Place har lediga jobb för redovisningsekonomer i Stockholm med omnejd. Hitta drömjobbet som inom redovisning eller berätta att du är intresserad av nya utmaningar så hör en rekryterare av sig!

Ledigt jobb redovisningsekonom Stockholm

Redovisningsekonom Jobb i Stockholm

Vi har lediga jobb för redovisningsekonomer i Stockholm. Hitta ditt nya redovisningsjobb idag bland våra lediga jobb.
Se alla lediga jobb

Hitta jobb som redovisningsekonom i Stockholm

Om du letar nytt jobb som redovisningsekonom och vill jobba i Stockholmsområdet är du mer än välkommen att söka ett av The Place lediga jobb som redovisningsekonom. Vi är ständigt på jakt efter kompetenta redovisningsekonomer.

Se listan på The Place lediga ekonomijobb just nu

Om vi just nu inte har en ledig tjänst som redovisningsekonom ute, ser vi gärna att du registrerar ditt CV i The Place kandidatdatabas. Vi letar proaktivt efter drivna redovisningsekonomer och träffar gärna dig på en förutsättningslös intervju inför en framtida tjänst som redovisningsekonom.

Ladda upp ditt CV och berätta att söker jobb som redovisningsekonom och lite om dig och din erfarenhet inom ekonomiyrket. När en ledig tjänst som redovisningsekonom kommer in, kontaktar en rekryteringsksonsult från The Place dig. Du ligger då steget före på nya roller inom redovisning.

Registrera ditt CV hos The Place här

Kanske vill du jobba inom ekonomi men inte som redovisningsekonom? Hitta då andra spännande ekonomijobb → se alla The Place ekonomijobb

Eller är du snarare intresserad av ett ledigt jobb inom en annan yrkeskategori än just ekonomi? Bläddra då bland våra lediga jobb inom kommunikation, administration och kundservice → se alla The Place lediga jobb

Redovisningsekonom – jobbet för dig som är expert på redovisning

Siffror, redovisning, analyser och bokföring – det är vardag för redovisningsekonomen. Arbetsuppgifterna för en redovisningsekonom kan dock skilja från företag till företag, men en gedigen grundkunskap inom ekonomi är oerhört viktig för att kunna klara av jobbet som redovisningsekonom. En egenskap som en redovisningsekonom ofta besitter är noggrannhet, de har en analytisk förmåga och ett intresse för att jobba med siffror.

De flesta jobb som redovinsingekonom kräver en ekonomiutbildning eller en dokumenterad erfarenhet som redovisningsekonom. En redovisningsekonom lön skiljer sig mycket beroende på erfarenhet samt den aktuella tjänstens ansvarområde.

Olika jobbformer som redovisningsekonom via The Place

Jobb som redovisningsekonom via The Place kan innebära både inhouse på en organisations eller ett företags ekonomiavdelning likväl att jobba som redovisningsekonom konsult.

Läs mer om att jobba i den form som passar dig

Vill du utbilda dig till redovisningsekonom? De flesta som jobbar inom redovisning är utbildade civilekonomer via universitet eller högskola. Men det finns även möjlighet att till exempel studera till redovisningsekonom på distans. Det finns också flera YH-utbildningar för personer som drömmer om en karriär inom ekonomi och redovisning.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb