en bild

Hitta extrajobb i Stockholm

Intresserad av att jobba extra i Stockholm? The Place har extrajobb i Stockholm inom ekonomi, administration, kommunikation och kundtjänst.

Hitta extrajobbet i Stockholm som passar dig

Är du sugen på att jobba extra? Hos The Place hittar du extrajobb i Stockholm inom områdena ekonomi, marknad, kundtjänst och administration. Du kan också registrera dig i vår kandidatdatabas för kommande lediga extrajobb.

Vi får hela tiden in olika typer av lediga extrajobb för olika profiler. Vad passar dig?

  • Extrajobb för studenter
  • Extrajobb helger och kvällar
  • Extrajobb i Stockholm
  • Extrajobb hemifrån
  • Extrajobb för ungdomar

Jobba extra under gymnasietiden och visa vad du går för

Arbetslivserfarenhet är alltid en bra merit i framtiden. När du jobbar extra under gymnasietiden har du stor möjlighet att visa vad du går för och du ökar dina chanser för framtida jobb. Vi har ofta extrajobb inom kundtjänst eller administrativa tjänster för en som vill jobba extra under gymnasietiden. Se alla lediga jobb vi har inom administration och kundtjänst just nu.

Extrajobb vid sidan av universitet eller högskola

Då vi är inriktade på områdena ekonomi, marknad och administration är det perfekt för dig som studerar något av detta att ta kontakt med oss. Det är inte alltid det lättaste som nyexaminerad att hitta ett nytt jobb inom det yrke du har pluggat till. Har du då på ditt CV att du jobbat parallellt under din studietid ökar chanserna för ett jobb. 

Om du studerar på högskola eller universitet förstår vi att det är önskvärt att jobba extra inom det du studerar. Kolla i listan på lediga jobb om du hittar ett ledigt extrajobb som kan passa din profil.

Se alla lediga jobb

Olika typer av extrajobb

The Place erbjuder olika typer av extrajobb. En del föredrar att sitta med extrajobb hemifrån men de flesta föredrar ändå att komma in till ett kontor. Många söker extrajobb kvällar och helger, för andra funkar det bra med extrajobb på veckodagar. Vilken typ av extra jobb är du intresserad av? 

Kolla bland våra jobbannonser för extrajobb och hitta jobbet du vill söka. Hittar du inget spännande extrajobb kan du registrera ditt CV hos oss på The Place och berätta att du söker extrajobb.

→ Registrera CV för extrajobb Stockholm