en bild

Jobb utan utbildning i Stockholm

Vill du ha ett nytt jobb men saknar arbetslivserfarenhet eller utbildning? The Place erbjuder olika typer av jobb som kräver olika mycket erfarenhet.

Lediga jobb utan utbildning eller erfarenhet

The Place kunder söker medarbetare inom områdena marknad, ekonomi, administration och kundtjänst. Det är många av våra lediga jobb som inte kräver erfarenhet eller utbildning. Vi jobbar dessutom talangdrivet på The Place, vilket innebär att en talang utan arbetslivserfarenhet kan vara bättre lämpad för en tjänst än någon med flerårig utbildning eller erfarenhet.

Söker du ledigt jobb i Stockholm utan erfarenhet kan du titta i listan på våra lediga jobb. I listan är det uppdrag av olika slag - vissa är mer seniora tjänster som kräver utbildning och andra lediga jobb är tjänster som inte kräver utbildning eller erfarenhet. Vi hoppas att du hittar det som passar dig.

→ Se The Place lediga jobb

Du kan också registrera ditt CV för kommande spännande jobb i Stockholm som inte kräver erfarenhet:

→ Registrera CV för jobb i Stockholm utan erfarenhet eller utbildning

Exempel på jobb utan utbildning

The Place har många jobb inom kundtjänst och kundservice i Stockholm som är perfekt för dig som söker jobb utan utbildning. Vi har även andra spännande juniora tjänster inom administration, marknad och ekonomi för dig som kanske har en utbildning men saknar erfarenhet. Oavsett så hoppas vi att du registrerar ditt CV hos The Place och berättar vad du söker för jobb och vilka kvalitéer du har. Vi vill att alla ska ha ett jobb och är experter på att matcha rätt talang med rätt företag.