Jobba med kundservice och kundsupport

The Place har lediga jobb i Stockholm inom kundtjänst och service. Vill du jobba med support, kundservice eller customer service? Kolla vilket kundtjänstjobb som passar dig och sök ett av våra spännande jobb!

Lediga jobb kundtjänst Stockholm

Sök jobb inom kundservice

Vi har många spännande lediga jobb i Stockholm inom kundservice för dig som vill jobba med kundtjänst, service och support. Hitta kundtjänstjobbet som passar dig och sök idag!

Söker du jobb inom kundservice eller kundtjänst?

Är du en stjärna på service och kundkontakt och vill jobba med kundservice i Stockholm med omnejd? The Place erbjuder många intressanta tjänster inom kundservice i Stockholms län. Våra lediga jobb uppdateras frekvent med jobb som kundtjänstmedarbetare, ansvarig för kundtjänst, teamledare kundtjänst, customer service medarbetare, teknisk support, kundservicemedarbetare och andra liknande kundtjänstjobb. Jobb som kundservicemedarbetare passar dig som är en problemlösare och tycker om att hjälpa dina kunder.

Inom kundtjänstområdet erbjuder vi:

Hitta kundtjänstjobbet: bläddra bland alla våra lediga jobb just nu.

Jobba med customer service på ett av våra spännande kundföretag

Våra företagskunder är från en rad olika branscher och vi har många spännande företag på vår kundlista som vi samarbetar med när det gäller jobb inom kundtjänst och support. Håll utkik bland de lediga jobben för den servicerollen som motiverar dig.

Kundtjänstjobb är ofta ett bra val för dig som är flerspråkig då vi ofta får in lediga jobb för ett kundcenter som hanterar flera marknader. Det kan handla om en finsktalande kundtjänstroll eller en engelsktalande customer service agent.

Spontanansökan kundtjänstmedarbetare

Hittar du inte ett jobb inom kundservice som passar dig kan du istället registrera dig i vår kandidatdatabas och fylla i vad du vill jobba med inom kundtjänst, telefoni, support eller service. Berätta vilka jobbtitlar inom kundtjänst och support som du är intresserad av, och vilken erfarenhet du har inom support och kundservice, så finns du i vårt system och kan matchas med inkommande jobbtitlar. Vi har kundtjänstroller för alla olika profiler – oavsett om du precis gått ut gymnasiet eller om du jobbat flera år med kundservice sedan tidigare.

De senaste åren har vi på The Place tillsatt många yrkesroller på lediga kundtjänstjobb i Stockholm som customer service agent, kundärendehantering, kundserviceansvarig, teamledare kundtjänst, telefonist och teknisk support. Vi har både tjänster som innebär att du blir uthyrd konsult via oss och att bli direktrekryterad av företaget.

Extrajobba med kundtjänst medan du studerar

Att jobba extra med kundtjänst under studietiden är en perfekt extrainkomst. The Place har också deltidstjänster inom kundtjänst, kundservice jobb och teknisk support för den som studerar. Gillar du service och kundkontakt är det ett bra extrajobb under tiden du pluggar.

Kundservice för dig som kan fler språk

Kan du något skandinaviskt språk (utöver svenska förstås)? Grattis! Vi får ofta in nya tjänster för dansktalande kunderservicemedarbetare, finsktalande kunderservicemedarbetare och norsktalande kunderservicemedarbetare

Spontanansökan: Customer Service @ The Place

Vi <3 Kundservice!

Skicka in en spontanansökan till vår hub Customer Service @The Place så hamnar du i goda rekryterarhänder. Om vi hittar ett relevant jobb inom kundservice kommer vi att matcha det med dig och kontakta dig. Bra va? 

Skicka in din spontanansökan idag!

Customer Service @ The Place

Amanda Wiberg

Amanda är rekryteringsspecialist inom kundservice och support. Hon har mångårig erfarenhet av att rekrytera kundtjänstmedarbetare till olika roller och för olika typer av behov, och har därför djup förståelse för målgruppen.

Amanda jobbar stenhårt för att ha en bra relation med både kund och kandidater i sin hub Customer Service @ The Place.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb

Kundtjänst jobbtitlar

Kundtjänst jobb, telefonist jobb, Support jobb, Customer service jobb, Customer service Representative jobb, teknisk support jobb, kundserviceansvarig jobb, kundservicemedarbetare jobb, kundärenden jobb, kundkontaktansvarig jobb, Customer service agent jobb, Teamledare kundtjänst jobb, teamledare jobb, kundtjänstmedarbetare jobb, chat support jobb, tjänstesupport jobb