en bild

Kundservicemedarbetare Jobb Stockholm

The Place har lediga jobb för dig som vill jobba som kundservicemedarbetare i Stockholm. Se listan på lediga kundtjänstjobb och hitta den kundserviceroll som passar dig.

Jobba som kundservicemedarbetare i Stockholm

Gillar du service och är på jakt efter en roll som kundservicemedarbetare i Stockholm med omnejd? På The Place har vi spännande kundservicejobb på olika typer av företag från hela Stockholmsområdet.

Vi har lagt jobben som tillhör kundservice under Lediga jobb administration och Kontor, och här hittar du alltså också jobb som kundservicemedarbetare. Listan på The Place lediga jobb uppdateras hela tiden. Hitta ditt nya jobb som kundservicemedarbetare redan idag!

Se våra lediga lediga kontorsjobb

Kundservicemedarbetare på olika spännande företag

The Place försöker hela tiden se till att vi har en bredd bland jobben för kundservicemedarbetare. Våra kundföretag kommer från olika branscher och därför kan arbetsuppgifterna som kundservicemedarbetare skilja sig, även om kundservicerollen ofta är sig lik. Våra lediga kundservicemedarbetare jobb är olika, vi har både juniora kundserviceroller och roller som kräver mer teknisk kunskap. 

Exempel på arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare:

  • Besvara kunders frågor via telefon och mail
  • Besvara frågor via sociala medier
  • Registrera nya kunder
  • Hantera övriga frågor

En del kundservicemedarbetare jobbar även med administration.

I rollen som kundservicemedarbetare är det ofta en fördel att vara flerspråkig. Ibland söker vi tjänster där svenska inte är ett krav. Till exempel: finsktalande kundservicemedarbetare, norsktalande kundservicemedarbetare, dansktalande kundservicemedarbetare, engelskspråkig kundservicemedarbetare eller franskspråkig kundservicemedarbetare.

Se därför till att du registrerar ditt CV hos The Place och noggrant fyller i vilka språk du behärskar samt vilka tjänster som kundservicemedarbetare som du tycker passar dig.

Spontanansökan till kundservicemedarbetare

Kan vi idag inte erbjuda just det kundservicemedarbetar jobb i Stockholm som du är på jakt efter bör du istället registrera CV i The Place kandidatdatabas och fylla i vad du vill jobba med inom kundservice. Berätta vilken erfarenhet du besitter som kundservicemedarbetare.

Deltidsjobb kundservicemedarbetare

Att jobba extra som kundservicemedarbetare under studietiden är en perfekt extrainkomst. Eller för dig som föredrar att arbeta deltid med kundservice. The Place erbjuder därför också deltidstjänster som kundservicemedarbetare