Eventkoordinator jobb Stockholm

Jobba med event i Stockholm. Hitta ett ledigt jobb som eventkooridnator i Stockholm hos oss på The Place. Eller registrera dig för framtida lediga jobb inom event och marknad i Stockholm.

Jobb eventkoordinator

Jobba som eventkoordinator

Gillar du att få saker gjorda och att jobba i projekt? Trivs du i omväxlande miljöer och vill jobba med event? Sök då ett ledigt jobb som eventkoordinator i Stockholm hos The Place! Vi har många spännande kunder som söker drivna eventkoordinatorer.

Jobba som eventkoordinator i Stockholm

Vill du jobb inom event? Gillar du fart och fläkt och är en doer? Är du en bra projektledare och har stenkoll på såväl helhets- som som detaljnivå? Perfekt, då låter det som att du ska söka ett jobb som eventkoordinator hos oss!

På The Place är vi specialister på att rekrytera inom området Marknad och kommunikation, där event också ingår. Vi jobbar med olika marknadsroller i Stockholm, eventkoordinator är exempel på en spännande yrkestitel vi jobbar med.

Exempel på matchningar vi gjort för eventkoordinator:

Se alla våra lediga jobb just nu inom området Marknad & Kommunikation i Stockholm

Registrera dig för fler eventkooridnator jobb

Hittar du ett ledigt eventkoordniator jobb som matchar dig i vår jobblista? Perfekt! Om inte – då är ett starkt tips att registrera ditt CV i vår kandidatdatabas för framtida jobb som eventkoordinator.

Våra rekryterare jobbar alltid proaktivt med intervjuer. Det innebär att du kan komma på intervju för ett jobb som eventkoordinator – eller annat jobb inom våra områden – innan vi har ett ledigt jobb. På så sätt kan vi snabbt presentera dig för ett uppdrag som eventkoordinator när vi har hittat ett som matchar dig och din kompetens inom event.

Registrera därför ditt CV och berätta om dig, dina erfarenheter och vad inom event som du är intressead av att jobba med.

Registrera CV här – för eventkoordinator jobb

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb