Kommunikatör jobb i Stockholm

Redo för en ny jobbutmaning inom kommunikation och marknad? Hitta lediga jobb som kommunikatör i Stockholm via The Place. Sök jobbet som kommunikatör eller ligg steget före på framtida lediga uppdrag inom kommunikationsområdet i Stockholm.

LEDIGA JOBB KOMMUNIKATÖR STOCKHOM

Sök jobb som kommunikatör

Jobba som kommunikatör? Vi har lediga tjänster i Stockholm som kommunikatör. Sök ditt drömjobb idag!

Hitta drömjobbet som kommunikatör

Letar du ett nytt jobb som kommunikatör i Stockholm? Är du en strateg eller kreativ talang på jakt efter nya utmaningar – då har du hittat rätt! The Place är experter på att rekrytera och matcha rätt kandidat med rätt företag inom områdena kommunikation, ekonomi och administration. Hos oss hittar du lediga jobb som kommunikatör och spännande roller inom Marknad & Kommunikation.

Se alla våra lediga jobb inom marknad och kommunikation i Stockholm! 

Våra kunder har alla olika behov och söker olika kompetenser och erfarenheter. Jobbet som kommunikatör via oss skiljer sig därför en del. Vi får in spännande kommunikationsjobb både för dig som är nyexaminerad kommunikatör och för dig med flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen som kanske vill ha ett nytt jobb som kommunikationsansvarig eller kommunikationschef.

Bli erbjuden jobb som kommunikatör före andra

På The Place arbetar vi med proaktiv rekrytering och matchning – det innebär att våra rekryterare vill träffa dig som kommunikatör även om vi inte har ett ledigt kommunikatörsjobb just idag. Så fort vi får in ett uppdrag som matchar dig och din kompetens kan vi då presentera dig som kandidat för ett jobb som kommunikatör.

Registrera därför ditt CV hos oss och berätta om dig, dina erfarenheter och vilka kommunikatörsjobb du är intresserad av. Du har då stor möjlighet att komma på intervju för en ledig tjänst som kommunikatör inom kort.

Registrera dig för framtida lediga jobb kommunikatör!

De senaste åren har antalet kommunikatörer i Sverige ökat markant. Och även om det idag, i takt med att företagen har förstått vikten av strategisk kommunikation, också finns fler lediga jobb som kommunikatör än för bara några år sedan så är det ofta hög konkurrens om jobben.

Jobba som kommunikatör i Stockholm

Söker du ett nytt jobb som kommunikatör och vill jobba i Stockholm med omnejd? The Place grymma rekryterare ser till att du matchas med rätt arbetsgivare.

Kommunikationsyrket är idag väldigt brett och innefattar många olika titlar, yrkesroller och funktioner. Du kan jobba som kommunikatör på en byrå eller inhouse på en organisation – med intern kommunikation eller extern kommunikation. Kanske vill du jobba med e-handel, som digital kommunikatör eller med inbound marketing? En kommunikatörs roll kan alltså variera väldigt mycket.

Att jobba som kommunikatör är ett roligt, varierande och kreativt jobb. Kommunikatörsrollen kan vara väldigt bred eller väldigt smal och kommunikatörernas arbetsuppgifter varierar från företag till företag. Som kommunikatör kan du jobba med allt ifrån dagliga uppdateringar i sociala medier till strategiskt kommunikationsarbete. Så oavsett om du är strateg och söker jobb som strategisk kommunikatör eller föredrar det operativa arbetet i form av att skriva redaktionella texter, uppdatera hemsidan, ta fram tryckmaterial eller ansvara för sociala medier, så kan du hitta ditt framtida jobb som kommunikatör via The Place.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb