en bild

Marknadschef jobb Stockholm

Är du redo för en ny utmaning som marknadschef? The Place har lediga jobb för marknadschefer i Stockholm.Vi är specialister på att matcha rätt inom området marknad & kommunikation och ser fram emot din ansökan eller ditt CV.

Hitta jobb som Marknadschef i Stockholm

Har du jobbat några år inom marknad och kommunikation och letar nu efter ett spännande och utvecklande jobb som marknadschef i Stockholm? Perfekt! På The Place jobbar vi för att matcha kompetenta kandidater med rätt jobb och företag. Registrera ditt CV som Marknadschef idag, så att våra rekryterare kan hitta kontakta dig för spännande jobb. Eller sök ett ledigt jobb som marknadschef direkt från sök jobb-listan!

♦ Se lediga jobb inom området marknad i Stockholm. 

Framtida lediga jobb för marknadschefer

Genom att finnas i vår kandidatdatas med ett uppdaterat CV är du per automatik före i kön för nya jobb som marknadschef. Våra kompetenta och proffsiga rekryterare träffar dagligen personer proaktivt för framtida uppdrag. På så vis kan de snabbt presentera rätt kandidat när ett ledigt jobb som marknadschef kommer in. Det finns därför ett stort värde i att registrera ditt CV som Marknadschef hos oss.

Även om du inte aktivt söker en marknadschefsroll idag är du kanske intresserad av jobb i framtiden? Registrera dig då redan idag, så våra rekrytarare har möjlighet att matcha dig med rätt marknadschefsjobb när du är redo att ta nästa kliv i karriären.

Registrera CV: För jobb som marknadschef

Jobba som Marknadschef i Stockholm

The Place har jobb för marknadschefer och liknande seniora marknadsroller i hela Stockholm med omnejd. Är du geografiskt begränsad i var du kan jobba är det bra att du meddelar det när du registrerar ditt CV hos oss.

Våra kundföretag finns i olika branscher och uppdragen som marknadschef skiljer även de sig åt från företag till företag. Vi ser fram emot din ansökan och att matcha dig med rätt tjänst som marknadschef.

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!