Marknadsförare jobb Stockholm

Hitta ett spännande jobb som marknadsförare i Stockholm. The Place är specialister inom bemanning och rekrytering för marknadsförare och andra intressanta jobb inom kommunikation. Sök ett jobb eller kontakta oss idag!

Marknadsförare jobb stockholm

Jobba med marknadsföring i Stockholm

Hitta lediga jobb för marknadsförare i Stockholm. Finns inte det jobb du söker så kan du göra en spontanansökan på kommande jobb inom marknadsföring och kommunikation.

Lediga jobb Marknadsförare

På The Place har vi intressanta jobb för dig som vill jobba med marknadsföring i Stockholm. Vi samarbetar med företag som har rekryteringsbehov inom hela marknadsområdet. När de söker en marknadsförare eller en digital marknadsförare, kontakar de oss och vi lägger omgående ut tjänsten.

♦ Se lediga jobb inom området marknad i Stockholm. 

Öppen ansökan för framtida jobb marknadsförare

Vill du vara först på bollen när vi får in nya uppdrag för marknadsförare ska du registera ditt CV hos oss. Våra rekryterare arbetar proaktivt med intervjuer för att snabbt kunna presentera kandidater när det krävs. Vet du att du vill jobba som marknadsförare ska du registera dig i vår databas via länken här:

Registrera ditt CV som marknadsförare hos oss

Vad gör en marknadsförare?

Att jobba som marknadsförare innebär kreativitet i en härlig blandning med struktur och ordning. Marknadsanalyser, marknadsplaner och marknadspositionering är en marknadsförare specialist på. Det är viktigt att kunna jobba strukturerat och självständigt. Det krävs även en analytisk förmåga för att axla rollen som marknadsförare.

Marknadsförarens huvuduppgift är att driva in försäljning genom kampanjer, reklam, varumärkesbyggande, publicitet och andra marknadsaktiviteter.

Jobb som digital marknadsförare

Digital marknadsföring blir ett allt mer vanligt begrepp och idag är yrket Digital Marknadsförare minst lika vanligt som Marknadsförare. Du har alltså hittat rätt oavsett om du söker jobb som digital marknadsförare eller jobb som marknadsförare om du kommit till The Place.

Att jobba som digital marknadsförare innebär stenkoll på olika digitala kampanjer samt att ansvara för att ett företags digitala närvaro leder till försäljning. Marknadsförarens, eller hela marknadsavdelningens, arbete ligger i nära samarbete med försäljningsavdelningens arbete.

Beroende på tjänsten kan olika kompetenser vara väl till lags. På en marknadsavdelningen är det ofta en fördel att kombinera kretaiva personer med mer analytiska och strukturerade.

Jobba som Marknadsförare i Stockholm

The Place har jobb för marknadsförare och digitala marknadsförare över hela Stockholm med omnejd. Är du geografiskt begränsad i var du kan jobba är det bra att du meddelar det när du registrerar ditt CV hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi kan hitta en spännande marknadsföringstjänst till dig!

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb