Receptionist jobb Stockholm

Söker du ett jobb som receptionist har du hittat rätt. The Place erbjuder jobb inom administration, kontor och service i Stockholm. Hitta ett receptionistjobb eller registrera ditt CV för kommande receptionist jobb i Stockholm!

RECEPTIONIST LEDIGA JOBB STOCKHOLM

Sök receptionsjobb

Är du en fena på service och trivs som kontorets högra hand? Då kanske ett jobb som receptionist passar dig.

Hitta jobb som receptionist Stockholm

Är du serviceminded och trivs med jobb i reception? Är du en administrativ fena som trivs av att vara företagets ansikte utåt? Då låter det som att receotionist är jobbet för dig!

The Place får löpande in olika receptionisttjänster med placering i Stockholm med omnejd. Ibland söker våra kunder en erfaren receptionist med flera års erfarenhet av reception och administrativa kontorsuppgifter. Men vi erbjuder också många receptionist jobb i Stockholm som passar även den oerfarna receptionisten. I ett receptionsjobb är ofta personliga egenskaper viktiga och väger tungt i en rekryteringsprocess.

Hitta reception jobb eller andra jobb inom administration och service

Att jobba som receptionist

Som receptionist tar positiv energi och ett leende dig långt! Du är företagets ansikte utåt och ofta den första kontakten på företaget, därmed har du en viktig roll på kontoret när du dagligen träffar medarbetare och kunder.

En receptionists arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på företagets storlek och inriktning. På mindre företag är jobbet som receptionist ibland kombinerat med administrativa arbetsuppgifter. Vi erbjuder olika typer av receptionist jobb på olika ställen i Stockholms län. Du kan hitta lediga jobb som receptionist från Södertälje till Sollentuna och allt däremellan. Om vi inte har det jobbet du söker i vår lediga jobb-lista rekommenderar vi dig att du registrerar ditt CV så att våra rekryterare kan matcha dig med de nya jobb vi får in inom reception och kontor i Stockholm.

Registrera ditt CV i vår kandidatdatabas

Receptionist jobb medan du studerar

En del av de receptionsjobb The Place erbjuder är också deltidsjobb i reception. Därför hittar många studenter och elever lediga extrajobb i reception via The Place som under tiden de pluggar. Det är ett bra tillfälle att lära känna ett företag, att knyta kontakter och kanske få in en fot inför framtiden.

Vi hoppas att du hittar det receptionsjobb som matchar dina kompetenser. Varmt välkommen med din ansökan på jobb i reception! 

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb