en bild

Worklife Partner - för våra medarbetare

Vi tror på glädje i arbetslivet och vi vill att alla våra medarbetare ska må bra! Att jobba som konsult via The Place ger en rad förmåner. Nätverkande, gemenskap, kompetensutveckling och mentorskap är några!

En långsiktig karriärpartner

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år. Men vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. Som Worklife Partner vill vi istället finnas för våra medarbetare under hela deras arbetsliv. 

Vi vet att glada och välmående medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Hos oss ska därför Sveriges bästa kompetensnätverk finnas där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus. Vi är helt enkelt en stabil plats att växa hos över tid. En plats för våra medarbetare att stärka sin karriär.

Vi gör saker annorlunda

Som Worklife Partner gör vi på The Place också saker lite annorlunda än andra företag som oss. Till exempel finns vi med under onboardingprocessen och ser till att alla förväntningar möts och att du som medarbetare får en bra start på ditt uppdrag. En annan tydlig skillnad mot andra liknande företag som oss är vårt empatiska ledarskap samt att du erbjuds kompetensutveckling och mentorskap. 

Vårt medarbetarerbjudande

Som medarbetare hos The Place erbjuds du bland annat kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:

  • En engagerad konsultchef som tillsammans med dig tittar på framtida utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för worklife balance och livsprioriteringar
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling

Gör karriär hos The Place

Vill du också bli en del av vårt kompetensnätverk och jobba för The Place? Kul! Se våra lediga jobb eller registrera ditt CV hos oss så vi kan matcha dig mot framtida uppdrag. 

Happy Workday!