Söker du en interim HR-chef?
Interimslösning med The Place.

Vi ser till att du får in rätt interim HR-chef


HR är en viktig funktion för att företag ska kunna nå långsiktiga mål och framgångsrik tillväxt. En HR-chef är en affärskritisk roll som ingår ofta i ledningsgruppen, och i processen att hitta rätt nyckelperson för din organisation kan vi stötta upp med en interim HR-chef som har rutinen för att komma in och driva verksamheten framåt.

När du är i behov av en interim HR-chef är det därför viktigt att det blir rätt, men också att det går fort. På The Place har vi jobbat med Interim Management i över 35 år, och har ett omfattande nätverk av seniora konsulter inom HR. Vi hjälper dig förstås gärna såväl med din strategiska rekrytering inom HR som att hitta rätt interimschef.
Hur kan en interim HR-chef hjälpa dig?


Ligger en strategisk rekrytering runt hörnet? Eller behöver du hitta en interim HR-chef inför en omorganisation? Då är The Place interimslösning ett bra alternativ för dig. Vi stöttar upp med seniora interimskonsulter som direkt kommer in och driver verksamheten framåt. Bland annat interima HR-konsulter och HR-specialister.


En interim HR-chef kan hjälpa ditt företag med att:


Vårt mål är att det ska kännas enkelt.


Att tillsätta en interim HR-chef kan vara en utmaning, då behovet ofta uppstår plötsligt och kravlistan på kompetenser är lång. Det är viktigt att du får in en person som har erfarenheten av liknande utmaningar, och som snabbt blir produktiv.

Vårt mål är att din tillsättning ska kännas både enkelt och trygg. Våra rekryteringsprocesser genomförs kompetensbaserat i alla steg, och vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter.


Interim HR-chef med The Place.

Interim Management med The Place


På The Place har vi över 35 års erfarenhet av att hitta och attrahera seniora konsulter för interimslösningar. Vårt omfattande nätverk av interimschefer och interimspecialister sätter sig snabbt in i organisationens utmaningar, och hjälper dig att nå framgång och tillväxt.

Vi har konsulter från flera branscher med varierande erfarenhet av att driva det strategiska såväl som det operativa arbetet. Läs om hur vi jobbar med Interim Management eller kontakta oss idag!


The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag
The Place: Auktoriserat bemanningsföretag