Rekrytering inom
energi & miljö


The Place har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning till energi- och miljöbolag. Med oss är det enkelt att hitta rätt kompetens.


Rekrytering inom
energi & miljö


The Place har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning till energi- och miljöbolag. Med oss är det enkelt att hitta rätt kompetens.


Med oss är det enkelt att rekrytera eller hyra konsult. Vi hjälper dig genom hela processen. Ta första steget och boka kostnadsfri rådgivning med oss!


Rekrytering och bemanning inom energibranschen med The Place.

Strategisk rekrytering inom energi och hållbarhet

Utvecklingen hos bolag inom energi, miljö och hållbarhet går fort fram och många företag jobbar hårt för att ligga i framkant inom sin nisch. För att inte tappa utvecklingsfart är det av största vikt att hitta engagerade och kompetenta medarbetare.

Alla verksamheter har olika utmaningar och förutsättningar. The Place är experter på att hitta tjänstemän med rätt kompetens till företag inom energi, miljö och hållbarhet: från ledande funktioner till operativa roller. Låt oss berätta mer!


Hitta rätt kompetens inom energibranschen med The Place.

Rätt kompetens för hållbara bolag

För att skapa träffsäkra matchningar efter ditt unika behov lägger vi stor vikt i att lära känna din verksamhet, dina mål och utmaningar. Du blir tilldelad ett dedikerat team som är med i alla processens delmoment och ser till att inget faller mellan stolarna.


Hitta rätt kompetens inom energibranschen med The Place.


Exempel på roller vi tillsätter löpande inom energiområdet


TMR om The Place som Worklife Partner

”Redan dagen efter vi tog kontakt med The Place fick vi träffa en rekryteringskonsult som tog kravprofil och lärde känna oss som bolag. Efter bara några dagar fick vi fyra intressanta kandidater presenterade via digitala CV:n att välja mellan.

Vi gick i första hand vidare med att träffa en av kandidaterna och bestämde oss direkt efter intervjun – matchningen var klockren. Hela processen tog knappt två veckor och vi är väldigt nöjda med The Place och den fantastiska konsult som nu börjat arbeta hos oss. The Place är professionella, lyhörda, snabba och träffsäkra.”

– Carl Lundqvist, COB på TMR


Rekrytering och bemanning inom hållbarhet och energi

Att rekrytera rätt inom hållbarhet och energi kan vara en utmaning. Dels för att branschen ständig utvecklas i takt med digitaliseringen och innovativ teknik, men också för medarbetare behöver besitta kompetenser som går i linje med verksamhetens mål och utmaningar.


Tjänstemän inom energiområdet

För att säkerställa utvecklingen av hållbar energi behövs kompetenta och engagerade tjänstemän som kan stötta och utveckla verksamheten. Innovativa medarbetare som med god förståelse för marknaden, rätt tekniska kompetenser och bra samarbetsförmåga skapar lönsamhet både ur kortsiktiga och långsiktiga perspektiv.

The Place har bred erfarenhet av att rekrytera tjänstemän till företag inom energibranschen. Vi jobbar alltid proaktivt med vårt nätverk av kandidater och konsulter inom energiområdet. Som bland består av systemspecialister, projektledare, kontraktsförvaltare och distriktschefer.


Rekrytering och bemanning inom energi med The Place

Vi vet att rätt person på rätt plats är en framgångsfaktor för hållbara verksamheter. För att hitta rätt kompetens som täcker behovet här och nu, men som även kan bidra till verksamhetens långsiktiga lönsamhet, gäller det att jobba med strategisk och kompetensbaserad rekrytering.

För att skapa en träffsäker matchning mellan ditt företag och din nya medarbetare analyserar vi din verksamhet ur ett 360-perspektiv, och ser till att ditt kompetensbehov möter verksamhetens förväntningar, mål och utmaningar. Vi har dedikerade rekryteringsspecialister som har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom energiområdet.

Berätta vad du söker efter för kompetenser och erfarenheter här nedan, så kontaktar vi dig inom kort för ett rekryteringsrådgivning och kompetenskartläggning.Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.