Räkna ut ditt pris: rekrytering eller hyra konsult inom kundservice

Är du på jakt efter nya medarbetare och är nyfiken på vad det kostar att rekrytera eller hyra en konsult inom kundservice och support? Med vår priskalkylator får du en prisuppskattning!

Specialister på rekrytering inom kundservice

Är du på jakt efter nya kundservicemedarbetare? Eller behöver du rådgivning inom HR- och kompetensfrågor? The Place är specialister på matchning inom kundservice, IT och teknisk support. Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss!


Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.