Anmäl dig till Early Bird 👇

Hej, kul att du hittat hit! 👋

Marcus Wiberg heter jag och jobbar med Studentsläppet 2024. Här nedan anmäler du ditt intresse med några snabba klick för att ta del av Early Bird-kampanjen. Du får då anlita sommarvikarier till föregående års prislista och förtur till Studentsläppet i mars.

Marcus Wiberg jobbar som Sales Development Representative på The Place.

Så, vad är Studentsläppet?


Vi på The Place gör varje vår en stor satsning på att bygga en kandidatpipe med vassa och ambitiösa studenter som söker meriterande extrajobb under sommaren. Syftet med Studentsläppet är att hjälpa studenter att skaffa jobb och erfarenhet samt att bistå kunder och företag med kandidater snabbt och smidigt.

Smidig rekrytering av studenter med The Place.

Startklara studenter

Vi har en kandidatbank med studenter som redan i flera steg är intervjuade, kvalitetssäkrade och riktigt taggade på spännande sommarjobb!

Digital rekrytering av studenter med The Place.

Digitala presentationer

När vi har tagit rollens kravprofil kan du snabbt få kandidaters digitala profiler skickade till dig, där du kan se CV och videointervjuer.

Träffsäker rekrytering av studenter med The Place.

Sommarjobb!

Du hittar din perfect match, en student hittar ett sommarjobb. Vi sköter resten! En Win-Win-Win helt enkelt.

Studentsläppet 2024


Är du i behov av vassa sommarvikarier? Anmäl dig till vår Early Bird-kampanj och ta del av föregående års prislista! Det är kostnadsfritt att anmäla sig, och du signar inte upp på någonting förrän vi har hittat en träffsäker match för ditt behov.

  • Föregående års prislista
  • Förtur till Studentsläppet i mars
  • Kostnadsfri och förutsättningslös anmälan

Anmälan till Early Bird stänger 3/3-2024.